GOCA TRŽAN POLUDELA ZBOG PITANJA O KARLEUŠI: Odmah prekinula intervju, novi ESTRADNI RAT na pomolu! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama drma estradu!

GOCA TRŽAN POLUDELA ZBOG PITANJA O KARLEUŠI: Odmah prekinula intervju, novi ESTRADNI RAT na pomolu! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je izbacila čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", koji su podigli veliku prašinu u javnosti, a sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Goca Tržan koja je burno reagovala na pitanje vezano sa nova ostvarenja kontroverzne pevačice.

Naime, Tržanova na pitanje šta misli o Karleušinim novim albumima nije štedela reči, te je, po mišljenju većine korisnika društvenih mreža, besno odbrusila na pitanje o Jeleni.

- Ne znam zašto svi novinari imaju potrebu sve javne ličnosti da pitaju za albume Jelene Karleuše. Sumnjam da nju pitate za bilo čiji od naših - izjavila je Goca prilikom jednog intervjua.

 

 

I dok jedni podržavaju Gocu Tržan i smatraju da je bespotrebno postavljati pitanja o Karleušinim albumima, drugi smatraju da je ova pevačica preterala i da bi trebalo da se fokusira na svoju karijeru.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je poznata po svojim čestim sukobima sa drugim javnim ličnostima. Poslednji u nizu je bio sukob sa Editom Aradinović, koja je javno istakla da albumi od Jelene Karleuše "nisu njena šoljica čaja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading