KARLEUŠA DONELA ŠOK ODLUKU: Presekla sve, objavila ZVANIČNO SAOPŠTENJE za javnost! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.10.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštenje Jelene Karleuše za javnost ostavilo sve bez teksta, ovome se niko nije nadao!

KARLEUŠA DONELA ŠOK ODLUKU: Presekla sve, objavila ZVANIČNO SAOPŠTENJE za javnost! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša je ponovo odlučila da se povuče sa drutšvene platforme Tviter, sadašnje mreže X, jer je, kako je navela, na nju ponovo došla kako bi svojim fanovima "uručila i promovisala dva najbrutalnija albuma veka".

Sada je, nakon što je promocija ostvarenja "Alfa" i "Omega" završena, pevačica je odlučila da se "ugasi", te da je dosta vremena provela na pomenutoj mreži i o tome obavestila sve korisnike koji prate njen lik i delo.

Republika

Foto: twitter.com/karlinbich

Jelena Karleuša twitter

- Dragi X/tviteru, vratila sam se na ovo mesto samo da vam lično uručim dva najbrutalnija albuma veka, video i promociju iz budućnosti. Sada je došlo vreme da se borite i živite opet sami bez mene. Ako vas neko bude dirao, dajte mi znak (kao građani Gotam sitija Betmenu na nebu) i ja ću opet doći da vas spasem. Budite dobri i danonoćno čuvajte i negujte JK kult. Zbogom - napisala je Karleuša uz emotikon srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading