ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE ODUSTALA OD VELIKOG SLAVLJA: Suprug Tomaševićki uputio SNAŽNU PORUKU (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeleni je u junu premino tata, za kog je bila mnogo vezana. Kako je ovo prvi rođendan, koji slavi bez njega, njen muž je objavio dirljivu čestitku, kojom joj je pružio veliku podršku i pokazao koliko je voli.

ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE ODUSTALA OD VELIKOG SLAVLJA: Suprug Tomaševićki uputio SNAŽNU PORUKU (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Popularni glumac Ivan Bosiljčić emotivnom porukom na društvenoj mreži Instagram čestitao je svojoj supruzi, poznatoj pevačici, Jeleni Tomašević 40. rođenadan.

- Uvek se seti da si hrabrija nego što veruješ da jesi, da si jača nego što ti se čini, pametnija nego što misliš i duplo lepša nego što si ikad mogla da zamisliš da ćeš biti. Srećan ti rođendan, lepoto, dobrodošla u četrdesete - napisao je Bosiljčić uz ženinu fotografiju.

 

 

Njegove reči imaju posebnu težinu, s obzirom na to da je Jelena ove godine ostala bez oca, za kog je bila veoma vezana, te će 2023. pamtiti po velikom gubitku.

Zbog žalosti se poslednjih meseci retko pojavljivala u javnosti, pa će tako, usled pomenutih okolnosti, i svoj jubilej obeleži bez veće pompe u porodičnom okruženju sa svojim najvoljenijim - suprugom Ivanom i ćerkicom Ninom.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading