MIRKO KODIĆ NIJE JEDINI NA ESTRADI: I ove poznate ličnosti su sahranile svoju decu! NAJVEĆE TRAGEDIJE KOJE SU POTRESLE REGION!

Autor:

Zabava

30.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih je zadesila bol koja nikada ne prolazi.

MIRKO KODIĆ NIJE JEDINI NA ESTRADI: I ove poznate ličnosti su sahranile svoju decu! NAJVEĆE TRAGEDIJE KOJE SU POTRESLE REGION!

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Poznatog harmonikaša Mirka Kodića u subotu je zadesila strašna porodična tragedija kada mu je iznenada u 32. godini preminuo sin Aleksandar. Muzičar je za naš portal, jedva i u suzama, potvrdio ovu tužnu istinu, a zatim je zanemeo od bola.  

Foto: ATA Images, Printscreen

Mirko Kodić zanemeo od bola posle smrti sina Aleksandra

- Mirku je pozlilo kada su mu javili. Čovek nije mogao da priča od šoka, baš se zaledio. Suze, jecaji koje sam čuo, baš je bilo traumatično. Ovo je baš velika tragedija - rekao je tada i jedan Mirkov prijatelj za Republiku.

Kako dani odmiču, tuga za oca koji je izgubio dete postaje sve teža a, nažalost, Mirko Kodić nije jedina poznata ličnost koja je doživela ovako stravičnu sudbinu.

I mnogi pre njega su se suočili sa najvećim gubitkom u životu. 

Nedavno je bosanski pevač Enes Begović sahranio sina Armina, koji je usled teške bolesti prerano preminuo i nije dočekao da svog naslednika drži u naručju.

Foto: Republika.rs, Facebook

Folker Enes Begović ostao je bez sina Armina, a onda mu se rodio unuk

Naime, njegova supruga se porodila tačno tri nedelje posle Arminove smrti i njihovom sinu dala očevo ime. Inače, iako je pokojni Armin znao da je teško bolestan najveća želja mu je bila da dobije dete. On je, takoreći, dao život da bi dobio dete, tako što je prestao da prima injekcije za autoimunu bolest koju je imao od rođenja pa, kada je bakterija iznenada napala njegov organizam, na kraju se sve, nažalost, završilo kobno.

Jednu od najvećih tragedija na estradi doživeo je kompozitror Aleksandar Radulović Futa kada je u kratkom vremenskom periodu ostao bez sina Milana Laće Radulovića i supruge Marine Tucaković. Autorka najvećih domaćih hitova, za razliku od svog supruga, nije doživela da sahrani i drugog sina, ali je ceo život provela tugujući za njim. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Aleksandar Radulović Futa ostao sam na ovom svetu

Naime, Marina i Futa su pre deceniju i po već izgubili jednog sina Miloša, pa je njegova tragedija samim tim još veća, jer je posle ženine smrti, kada je ostao i bez drugog naslednika, sada sam bez ikoga.

Najtužnija priča, koja je pre pet godina potresla ceo region, je smrt deteta proslavljenog glumca Srđana Žike Torodrovića. Njegov trogodišnji sin jedinac Dejan samo je zaspao i više se nije probudio, a medicina kaže da se tako tragičan slučaj dešava izuzetno retko.

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Srđan Žika Todorović posle smrti sina Dejana više nije isti

Popularni glumac se nikada nije oporavio od ove tragedije, a to je i za celokupnu javnostu bio šok kakav se ne pamti na našim prostorima.

Nekadašnji par Elena Karaman Karić i Predrag Peđa Mijatović takođe su se kao roditelji suočili sa strašnim gubitka deteta. Sredinom 2009. godine u bolnici u Valensiji preminuo je njihov sin Andrej, koji je rođen sa cerebralnom paralizom. Bitku za život izgubio je u 14. godini od posledica hidrocefalitisa.

Foto: Starsport/printscreen/instagram.com

Elena Karaman Karić i Predrag Peđa Mijatović izgubili su sina od 13 godina

Dizajnerka nameštaja i ćerka Verice Rakočević svojevremeno je pričala o tome kako joj se porođaj sa sinom Andrejom iskomplikovao, te da nikada nije saznala šta se tačno desilo i zašto je njeno dete rođeno bolesno.

Posle njegove smrti, kako je kasnije govorila, bar tri meseca nije mogla da izađe iz kuće, dok su joj se misli vrtele u suicidnom krugu, a ona vegetirala kao biljka. Mijatović je tek posle deset godina smogao snage da u javnosti progovori na o ovu temu i priznao je da je bilo veoma teško prihvatiti takvu činjenicu, ali je naglasio da je njihova borba za sina Andreja trajala do kraja i da su učinili za njega sve što su mogli.

Nesrećnu sudbinu doživeo je i "Doktor za rokenrol" Milić Vukašinović, koji je kao otac, činio sve za svoju ćerku Maju Avdibegović, koja se dugo borila sa zavisnošu od narkotika, ali je, pre nekoliko godina, nažalsot, preminula od droge.

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović očajan što nije uspeo da ubedi ćerku da se ne drogira

Uprkos svemu što je radio za nju, poznati muzičar je u jednoj iskrenoj ispovesti za naš portral ipak priznao da sebi nikad neće oprostiti što nije uspeo da je iščupa iz kandži narkomanije. Ono što mu je još bolnije posle smrti ćerke je to što su njena dva maloletna sina Irfan i Imran završili u naselju za nezbrinutu decu "Kinder" u blizini Sarajeva. Vukašinović je pričao i da je više puta pokušavao da dobije starateljstvo nad unucima, ali je odbijen jer oni imaju živog oca, odnosno njegovog bivšeg zeta. 

Glumica Eva Ras izgubila je ćerku jedinicu, koju je imala sa suprugom Radomirom Stevićem Rasom, bez kog je ostala 1982. godine, kada iznenada preminuo od srčanog udara. Devet godina kasnije Eva je ostala i bez ćerke Krune, koja je stradala pod nerazjašnjenim okolnostima. Naime, ona je studirala u Parizu, a njena smrt, kako je glumica kasnije pričala, nastupila je iznenada i danas je obavijena velom misterije.

Prema rečima njene majke, Kruna Ras bila je najmlađa srpska spisateljica, koja je od sedme do 12. godine objavila tri književna dela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading