"NE ZNAM KAKO ĆE OVO DA PREŽIVI MOJ MIRKO" Goca Božinovska razorena BOLOM, vest o smrti Kodićevog sina je SLOMILA NA KOMADE!

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba, pevačica van sebe od bola!

"NE ZNAM KAKO ĆE OVO DA PREŽIVI MOJ MIRKO" Goca Božinovska razorena BOLOM, vest o smrti Kodićevog sina je SLOMILA NA KOMADE!

Foto: ATA Images, E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

Sin legendarnog harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić (30) preminuo je noćas u snu u svom stanu. Vest o njegovoj smrti potresla je celu estradu, a ovim povodom oglasila se folk pevačica Goca Božinovska.

- Čula sam sada i u šoku sam, ne znam šta da vam kažem, nemam reči... Tuga! Sa Mirkom sam prijatelj, ne znam kako će on to da preživi. Ne znam kako da mu izjavim saućešće od bola... Ne mogu da verujem, ništa ne znam osim ovoga što sam pročitala, sad ću da ga nazovem. Saučešće porodici - rekla je Goca za portal Srbija Danas.

Republika

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Goca Božinovska

Podsećanja radi, sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, pronađen je u stanu mrtav, nakon čega su, kako saznaje Republika, policija i hitna pomoć izašli na lice mesta. 

U stanu je konstatovano da je Aleksandar Kodić preminuo u snu, ali kako dalje saznajemo, policija je ipak naložila da se obavi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog smrti harmonikaševog sina. 

Republika

Foto: ATA Images, Printscreen

Mirko Kodić sin Aleksandar umro

Pokojnog sina Aleksandra, Mirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio  zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - izjavio je Kodić svojevremeno za  medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana

29.10.2023 02:44

Ne znam dali se meni samo čini ili ima sve više sličnih slučajeva smrti u snu raznih godišta?! ovo je baš tragedija. Jadan momak koga više nema I jadni roditelji šta su dočekali.