KEBA ZANEMEO ZBOG SMRTI KUMČETA: Zbog iznenadne tragedije ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

28.10.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Kodić venčao je Dragana Kojića i njegovu suprugu.

KEBA ZANEMEO ZBOG SMRTI KUMČETA: Zbog iznenadne tragedije ne može da dođe sebi!

Foto: instagram

Mirko Kodić i Keba

Nakon informacije da je sin hamornikaša Mirka Kodića preminuo u stanu u 30. godini života, Republika je pokušala da stupi u kontakt sa Draganom Kojićem Kebom, koji je inače Mirkov kum, ali se on sve vreme spuštao slušalicu.

Keba je jednom prilikom govorio kako ga je Mirko oženio i postao mu kum.

Mirko Kodić je venčao mene i Olju. Ja sam tada živeo i pevao u Kanadi, nisam bio poznat i tamo sam upoznao Mirka koji je već bio velika zvezda - prisetio se Keba, dok se Mirko nadovezao: 

- Došao sam sa Šabanom u jednu kafanu, tu je pevao jedan dečko sa brkovima, Keba, tu smo se upoznali i kasnije postali kumovi!

Republika

Foto: instagram

Mirko Kodić i Keba

Keba je otkrio da ga je zapravo Mirko i oženio. 

– Kad su saznali da sam mlad, neoženjen, a oko mene je tada bilo jato devojaka i ja sam držao sliku na kojoj je bila Olja i Mirko mi je odmah rekao: „Ti ćeš da se ženiš“, i tako je i bilo - ispričao je Keba. 

Pokojnog sina Aleksandra, Mirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio  zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading