OVAKO JE MIRKO KODIĆ GOVORIO O SVOM POKOJNOM SINU: Bio je njegov ponos, a tragične vesti danas su potresle javnost!

Autor:

Zabava

28.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

sin harmonikaša danas je iznenada preminuo u 30. godini.

OVAKO JE MIRKO KODIĆ GOVORIO O SVOM POKOJNOM SINU: Bio je njegov ponos, a tragične vesti danas su potresle javnost!

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Pokojnog sina AleksandraMirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio  zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - izjavio je Kodić svojevremeno za  medije. 

Republika

Foto: republika

Mirko Kodić

Harmonikaš se tri puta ženio. Pored Aleksandra, iz prethodnih brakova ima i sina Vladimira, a s poslednjom suprugom Silvijom ima ćerku Rebeku. Ona je nasledila muzički talenat od oca i bavi se pevanjem.

Inače, sin legendarnog harmonikaša Mirka Kodića, A. K. (30) preminuo je noćas, potvrido je za Kurir jedan od najboljih prijatelja pokojnog A.K. Vest o iznenadnoj smrti sina danas je zadesila harmonikaša Mirka Kodića. A. K. preminuo je u snu, a uzrok smrt i dalje nije poznat.

Republika

Foto: printscreen

Pokojni sin Mirka Kodića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading