ZLATA PETROVIĆ VAN SEBE! Pevačica ZAJECALA na sav glas zbog smrti sina Mirka Kodića, od BOLA uspela da izgovori samo OVO!

Autor:

Zabava

28.10.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović se oglasila za Republiku nakon tragične vesti da je sin harmonikaša Mirka Kodića preminuo!

ZLATA PETROVIĆ VAN SEBE! Pevačica ZAJECALA na sav glas zbog smrti sina Mirka Kodića, od BOLA uspela da izgovori samo OVO!

Foto: republika, RTV Pink, printscreen

Tragična vest da je sin harmonikaša Mirka Kodića preminuo potresla je čitavu estradu. Pevačica i dugogodišnja prijateljica Kodića, Zlata Petrović oglasila se za Republiku

Kada smo je upitali da li je čula za tragičnu vest, Zlata je počela da vrišti od šoka, a potom počela i da plače. Zlata je zaplakala kao kiša, sve vreme jecajući tokom poziva, a potom se izvinila i prekinula slušalicu, jer je otišla da pozove Kodića:

Foto: republika

Mirko Kodića

 

- Ju, koji sin? Ljubim te! Joj! Joj! Je l' ovo moguće?! Sunce moje milo, šta se to desilo?! Počela sam da se tresem! Je l' ovo moguće? Strašno! Ne mogu da dođem sebi! Sva sam se potresla! Zatekli ste me! Juče mi je bila slava! Ne znam šta da ti kažem! Bože gospode! Nisam znala za to, sad ću da ga pozovem! - priča Zlata za Republiku. 

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Mirko Kodić

 

Vest o iznenadnoj smrti sina danas je zadesila harmonikaša Mirka Kodića. Kako Informer saznaje Aleksandar Kodić preminuo je u snu, a uzrok smrt i dalje nije poznat. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading