LEPA LUKIĆ RONI SUZE ZBOG SMRTI SINA MIRKA KODIĆA: Popila sam lek, loše mi je!

Autor:

Zabava

28.10.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila za Republiku nakon potresne vesti o smrti harmonikaševog sina u 30. godini života.

LEPA LUKIĆ RONI SUZE ZBOG SMRTI SINA MIRKA KODIĆA: Popila sam lek, loše mi je!

Foto: ATA Images, Printscreen, republika

Tragična vest da je sin harmonikaša Mirka Kodića preminuo potresla je čitavu estradu. Pevačica i dugogodišnja prijateljica Kodića, Lepa Lukić oglasila se za Republiku

Pitali smo je za tragičnu vest koja se dogodila, a Lepa je pod šokom jedva uspela da izgovori nekoliko reči. Lepa Lukić nije mogla da zaustavi suze kada je čula da je Aleksander, sin harmonikaša Mirka Kodića iznenada preminuo u tridesetoj godini.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Lepa Lukić

- Mnogo mi je žao, izjavjujem saučešće. Šteta, tako mlad čovek. Saosećam se sa bolom njihovim. Nažalost sam čula tragične vesti, moje saučešće. Joj, bože. Ko je umro? Šta pričate? Zašto mi javljate ovakve vesti. Nije mi dobro. Sad ću morati da popijem apaurin da se smirim. Tuga do neba. Ne mogu da pričam, molim vas izvinite - rekla je Lepa kroz suze. - rekla je kratko ona.

Inače, sin legendarnog harmonikaša Mirka Kodića, A. K. (30) preminuo je noćas, potvrido je za Kurir jedan od najboljih prijatelja pokojnog A.K. Vest o iznenadnoj smrti sina danas je zadesila harmonikaša Mirka Kodića. A. K. preminuo je u snu, a uzrok smrt i dalje nije poznat.

Republika

Foto: ATA Images, Printscreen

Mirko Kodić i pokojni Aleksandar Kodić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading