UBIO JE BOGA U NJEMU: Košarkaški sudija isprebijao trenera tokom utakmice - igrači u neverici gledali šta se dešava! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija je i bukvalno preuzeo pravdu u svoje ruke.

UBIO JE BOGA U NJEMU: Košarkaški sudija isprebijao trenera tokom utakmice - igrači u neverici gledali šta se dešava! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Košarkaški meč srednjoškolskih ekipa u Kaliforniji, neslavno je okončan.

Tokom meče trener gostujuće ekipe Rob Aleksander i sudija ovog susreta Brendon Knaper imali su verbalni sukob koji je u jednom momentu eskalirao. Kako se na snimku vidi, delilac pravde je u jednom momentu prišao treneru, brutalno ga udario u glavu, a kada je ovaj završio na parketu, nastavio je da ga udara.

Igrači obe ekipe su u neverici prvo posmatrali šta se događa ispred klupe sa gostujućim košarkašima, a zatim je nastala opšta frka u kojoj se nije znalo ko koga udara.

 

 

Nakon incidenta trener Aleksander je prebačen u bolnicu, dok je sudija ovog meča priveden u policijsku stanicu pod optužbom za nasilje i nanošenje teških telesnih povreda.

Kako se saznaje do sukoba trenera gostujuće ekipe i sudije došlo je nakon verbalnih uvreda koje je Aleksander uputio deliocu pravde.

Ostaje da se vidi kakav će biti epilog ovog skandaloznog događaja na košarkoj utakmici srednjoškolskih ekipa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading