NEVIĐENI VANDALIZAM U KRNJAČI: Huligani divljali sat vremena, uništavali zgradu, krali bicikle i držali mesarski nož u rukama!

Autor:

Hronika

28.10.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se u prepodnevnim časovima dogodio nezapamćeni vandalizam u Krnjači, blizu Osnovne škole "Zaga Malivuk".

NEVIĐENI VANDALIZAM U KRNJAČI: Huligani divljali sat vremena, uništavali zgradu, krali bicikle i držali mesarski nož u rukama!

Foto: republika.rs

Najnovija vest

 Kako ekskluzivno saznaje Kurir, grupa od četiri mladića i devojka upala je na parking zgrade, unoseći strah i paniku među sve prisutne.

Prema informacijama koje smo dobili od izvora sa lica mesta, divljaštvo je trajalo čitav sat. Huligani su besomučno udarali po ulaznim vratima zgrade, razbijali vrata, ukrali protivpožarne aparate i bicikle, a sve vreme su pomahnitalo trčali unutar i oko zgrade.

Ono što posebno šokira jeste činjenica da je jedan od huligana držao mesarski nož tokom celog incidenta.


Jedan od stanara zgrade, koji je bio svedok ovog stravičnog događaja, izjavio je za Kurir: "Nikada nisam video ništa slično! Bili su potpuno van kontrole. Pokušavali su da zaustave kapiju kako bi njihova grupa mogla da pobegne automobilom."

Zabrinuti građani su odmah pozvali policiju, ali grupa huligana je uspela da pobegne pre nego što su oni stigli na lice mesta. Istraga je u toku, a stanovnici Krnjače su u šoku zbog ovog nezapamćenog vandalizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sasa

28.10.2023 18:06

Divljali sat vremena a policija ipak zakasnila. Odakle su krenuli na teren, iz Mđadenovca?