MIRKO KODIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Evo u kakvom je stanju harmonikaš nakon što mu je UMRO sin Aleksandar!

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom je stanju harmonikaš nakon što mu je umro sin Aleksandar!

MIRKO KODIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Evo u kakvom je stanju harmonikaš nakon što mu je UMRO sin Aleksandar!

Foto: Ilustracija: Shutterstock, republika

Sin legendarnog harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić (30) preminuo je noćas u snu u svom stanu. Vest o njegovoj smrti za Republiku je potvrdio i sam umetnik, a nakon što smo saznali da mu je pozlilo, Kodić je hitno završio u bolnici.

Naime, nakon što je naš portal od njegovog bliskog prijatelja saznao da se Mirku zdravstveno stanje pogoršalo, folk pevačica Goca Božinovska je otkrila da se poznati harmonikaš trenutno nalazi u bolnici.

- Zvala sam ga, u bolnici je, ne znam detalje. Toliko mi je teško da nema reči. Javila mi se njegova ćerka. Mirko je izuzetan kolega i ne bih želela nikome ovo da se desi - istakla je kratko folkerka, piše Espreso.

Republika

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

Mirko Kodić sin Aleksandar

Podsećanja radi, kako je Republika prva saznala, hamronikašu Mirku Kodiću naglo je pozlilo, nakon što je čuo vest da mu je sin preminuo, a njegov prijatelj nam je ispričao detalje dramatične situacije, usled ove ogromne tragedije. 

Mirku je pozlilo kada su mu javili. To je bilo baš neprijatno, čovek nije mogao da priča od šoka, baš se zaledio. Suze, jecaji koje sam čuo, baš je bilo traumatično. Njih dvojica su bili baš vezani jedan za drugog, imali su prelep odnos, jedna normalna, zdrava porodica, ovo je baš velika tragedija. Ne bih više ni mogao da pričam, razumete me sigurno, ovo su teški trenucima, treba da budemo sad svi zajedno - rekao je Kodićev prijatelj za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Mirko Kodić

Inače, pokojnog sina Aleksandra, Mirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio  zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - izjavio je Kodić svojevremeno za domaće medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading