JELENA TOMAŠEVIĆ STREPI ZBOG ĆERKE! Ivan Bosiljčić otkrio detalje iz porodičnog doma!

Autor:

Zabava

27.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac progovorio iskreno o svojoj porodici!

JELENA TOMAŠEVIĆ STREPI ZBOG ĆERKE! Ivan Bosiljčić otkrio detalje iz porodičnog doma!

Foto: instagram.com/printscreen

Glumac Ivan Bosiljčić je leto proveo radno i posebno je ponosan na svoj rad u pozorištu na predstavi "Naše veče" i druženje sa publikom, koje u kontinuitetu traje 15 godina. On je progovorio o ovom projektu, koji naziva "programom koji ima tajnu".

- To je program koji ima tajnu, ima nešto autentično! Mnogo ljudi je uključeno na tom projektu. Publika kada dođe, stvarno nailazi na jednu svežinu, pozorišno-muzičku. Sve je zamišljeno kao autorsko veče, gde se opšte poznata muzika tumači kroz novu vizuru. Pesme koje mi pevamo u kafanama, zapravo su pesme nekih vojnika... To nisu vedre pesme... Pa kad se stave u pozorišni kontekst, one postaju scene. To ume publici da bude interesantno. Sve se to pretvorilo u jedan muzički stendap - istakao je Ivan u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Bosiljčić

Bosiljčić je progovorio i o svojoj supruzi, pevačici Jeleni Tomašević i vaspitanju njihove ćerke Nine. Kako je istakao, Jelena više strepi za nju, dok je Bosiljčić uverava da nema potrebve za tim.

- Jelena više strepi za nju, definitivno! Mi smo stvarno imali sreće da imamo pitom odnos sa detetom. Nema potrebe za strepnjom, obično kažem Jeleni. Ja sam slab na nju. Nina sada kreće u šesti razred. Ima dobro društvo u školi. Prija joj sistem, folklor, muzička škola... Dopada mi se što ona voli da se vraća svoj gradu, eto i sada posle mora... Jako se raduje svemu - ispričao je glumac.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena, Ivan i Nina

Njihova ćerka Nina je pokazala interesovanje za folklor, išla na prvu turneju, a Ivan je otkrio i šta bi uradio kad bi ona odlučila da krene stopama svojih roditelja.

- Ako smo izdržali da je ne isforsiramo na folklor, nego pustili da sama to izabere, onda stvarno nema potreba bilo šta raditi na tu temu. Izrazito je talentovana i za glumu i za pevanje, i mi ćemo je naravno podržati u svemu - rekao je on.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan i Jelena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading