DRAMA U CRNOJ GORI: Toni Cetinski POBESNEO, a evo kako je u sve umešana Jelena Tomašević!

Autor:

Zabava

30.07.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je otišao na pogrešno mesto i shvatio da tu nastupa Jelena Tomašević

DRAMA U CRNOJ GORI: Toni Cetinski POBESNEO, a evo kako je u sve umešana Jelena Tomašević!

Foto: ATA Images

Hrvatski pevač Toni Cetinski imao je zakazan nastup za vikend u Crnoj Gori, ali je pomešao mesta, zbog čega je pobesneo. Kako prenosi "Telegraf", pevač se pojavio u jednom luksuznom rizortu, krenuo da razgleda binu i hteo je da počne sa tonskom probom.

Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski

Ljudi iz organizacije sa kojima je Toni razgovarao bili su zbunjeni, ali i on, kad je saznao da zakazan nastup na ovom mestu ima Jelena Tomašević, a ne on.

Republika

Foto: Miloš Nadaždin

Jelena Tomašević

Naime, umesto u Tivtu, pevač je imao zakazan nastup u Kamenarima. Kad je ovo shvatio, pevač je pobesneo. Dalje se navodi da je pevač nekoga nazvao telefonom i da je ljutito i besno razgovarao sa nekim. Ipak, na kraju se sve razrešilo, po pevača je došao automobil i on je otišao do mesta gde ima zakazan nastup.

Inače, on je nedavno otkrio da je trebalo da snimi duet sa Marijom Šerifović, ali da je odustao od njega, jer je ona objavila solo numeru.

- Imao sam želju da snimim pesmu sa Marijom Šerifović, pričali smo o tome, onda je izbacila pesmu "Dobar vam dan", a ta pesma bila idealna za duet, ali pošto je snimila sama onda sam joj rekao: "E sad više nema dueta" - rekao je kroz osmeh Toni, a tada je priznao i kad će ići u penziju:

- Ne odlučujem ja da li ću otići u penziju već publika, ako oni prestanu dolaziti na koncerte tj. pokazivati interesovanje za mene, ja ću se povući sa javne scene - rekao je Cetiski, preneo je "Informer".

Republika

Foto: ATA Images/ATA Images/Mateja Stanisavljević

Toni Cetinski i Marija Šerifović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading