PARTIZAN MORA DA SE POŠTUJE: Duljaj BLJUJE VATRU - strateg crno-belih nije zadovoljan suđenjem!

Autor:

Sport

30.07.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl na otvaranju sezone u domaćem fudbalu.

PARTIZAN MORA DA SE POŠTUJE: Duljaj BLJUJE VATRU - strateg crno-belih nije zadovoljan suđenjem!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri TSC-a Partizana remizirali su rezultatom 3:3 (2:2) u 1. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Iako su crno-beli imali prednost do samog kraja meča, Nemanja Stojić je u 96. minutu doneo izjednačenje svom timu i tako ostavio ekipu Igora Duljaja bez sva tri boda otvaranju sezone.

Ipak, derbi u Bačkoj Topoli su obeležili i brojni sporni detalji, a nakon meča su svi očekivali Duljajevu reakciju. Pokušao je trener "parnog valjka" da se iskontroliše, ali se između redova može jasno pročitati šta misli o deljenju pravde u meču prvog kola Superlige. 

- Ono što moram da napomenem, da se od srca zahvalim navijačima Partizana jer su nas bodrili od početka do kraja i nagrada za to je ono što su na kraju pozvali igrače. Nikada suđenje ne komentarišem, neću ni ovoga puta, ali moram da napomenem, Partizan mora da se poštuje, kao klub sa velikom tradicijom. Ne samo Partizan, svi klubovi u ovoj zemlji moraju da se poštuju i da imaju iste kriterijume bez obzira na to ko se kako zove - rekao je Duljaj.

Partizan je već izdao jedno saopštenje povodom dešavanja na severu zemlje, a ne treba očekivati da će crno-beli na tome stati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading