GROBARI U EKSTAZI: Partizan blizu DEVETOG POJAČANJA - u Humskoj ne planiraju da stanu!

Autor:

Sport

27.07.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su odlučili da se suprotstave večitom rivalu.

GROBARI U EKSTAZI: Partizan blizu DEVETOG POJAČANJA - u Humskoj ne planiraju da stanu!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Fudbalski klub Partizan se nalazi na dobrom putu da angažuje već deveto pojačanje u ovom prelaznom roku, pošto beogradski velikan pregovara sa desnim bekom.

U pitanju je Aranđel Stojković, fudbaler TSC-a, a kako saznaje "Telegraf", Partizan će na ime obeštećenja morati da ekipi iz Bačke Topole uplati 150.000 evra.

Toliko je iznosila klauzula u Stojkovićevom ugovoru, pa se vicešampion države nije previše pitao, već je morao da prepusti svog fudbalera "bez borbe", a Stojkovića do potpisa za Partizan dele samo tehnikalije.

Isti izvor navodi i da je "parni valjak" pitanje transfera rešio još ranije, ali da se sa objavom čekalo sve dok se ne reše problemi u ofanzivi. Sada kada je sa napadom završeno, nije bilo prepreka oko dolaska desnog beka.

Foto: Starsport

Aranđel Stojković u dresu TSC-a

Karijeru je započeo u u školi Budućnosti iz Dobanovaca, odakle je došao u omladinsku školu Partizana. Ipak, prvi profesionalni ugovor potpisao je sa ekipom BSK-a iz Borče.

Igrao je još i u ekipi Spartaka iz Subotice, Vojvodine, odnosno TSC-a, a za vicešampiona države je prošle sezone postigao jedan gol, a namestio četiri, na 32 odigrane utakmice.

Podsetimo, 28-ogodišnji bek je već deveto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. U Humsku su još stigli i Nikola Antić, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Šćekić, Frenk Kanute, Nemanja Nikolić, Ksander Severina, Aldo Kalulu, odnosno Mateuš Saldanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
UPRAVA I TRENER NAPOLJE

27.07.2023 19:00

SAMO DVOJE TROJE VREDE!