MEGAPREOKRET! Ni Al Hilal, ni Real - EVO gde bi Mbape mogao da nastavi KARIJERU!

Autor:

Sport

30.07.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se najveća letnja sapunica.

MEGAPREOKRET! Ni Al Hilal, ni Real - EVO gde bi Mbape mogao da nastavi KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Veliki jaz vlada između svih u Pari sen Žermenu i Kilijana Mbapea, pošto je francuski reprezentativac odbio ponudu Al Hilala vrednu 700 milona evra, za koju je klub sa Parka prinčeva dao saglasnost.

Da se taj posao realizovao, Francuz bi postao najplaćeniji sportista na svetu i zarađivao bi 22 evra po sekundi, odnosno nepuna dva miliona dnevno.

Prema najnovijim dešavanjima, premiejrligaš Liverpul je spreman da ponudi Mbapeu jednogodišnju pozajmicu kako bi napustio PSŽ, što bi kasnije mladom fudbaleru omogućilo da pređe u Real iz Madrida.

Mbape je prethodnih sezona neretko hvalio menadžera "redsa" Jirgena Klopa, dok je Kilijan sa svojim predstavnicima imao razgovore sa Liverpulom oko prelaska na Enfild, pre nego što je odlučio da potpiše PSŽ, po odlasku iz Monaka.

 

 

Član selekcije Francuske se u sredu zahvalio klubu iz Arabije, dok se pritom nije ni pojavio na razgovaru sa delegacijom koja je stigla u Pariz na pregovore.

Zato su u Pari sen Žermenu ogorčeni na prvu zvezdu svog tima, kome naredne sezone ističe ugovor sa "svecima". Zbog toga je prvak Lige 1 rešen da ga proda po svaku cenu.

Inače, Mbape je od dolaska u "grad svetlosti" 2018. godine, odigrao 145 mečeva za PSŽ i postigao 139 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading