ODLAZI SA BALKANA! Kolumbijac izabrao NOVI klub! Ide na drugi KONTINENT!

Autor:

Sport

30.07.2023

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadan transfer momka koji je obećavao.

ODLAZI SA BALKANA! Kolumbijac izabrao NOVI klub! Ide na drugi KONTINENT!

Foto: Tanjug/AP

Kolumbijski reprezentativac i bivši napadač Olimpijakosa, Hames Rodrigez, predstavljen je u brazilskom Sao Paulu. Ovaj transfer objavio je klub iz Brazila na svom zvaničnom sajtu.

Rodrigez je na Svetskom prvenstvu 2014. godine bio jedan od najboljih fudbalera, ali je posle toga napravio iskorak u karijeri.

Podsetimo, napravio je sjajan transfer, prešavši iz Monaka u Real iz Madrida, gde je proveo narednih šest godina, nije se naigrao, budući da je dve sezone slat na pozajmice.

 

 

Na stadionu "Santjago Bernabeu" ostvario je učinak od 29 golova na 85 mečeva, ipak, 2017. godine je pojačao Bajern iz Minhena, pa je za desetostrukog uzastopnog šampiona Bundeslige igrao naredne dve takođe na pozajmici.

Posle Nemačke je krenuo usledio sunovrat u karijeri. Najpre je pojačao premijerligaša Everton, potom Al Rajan, dok je na kraju stigao na Balkan i potpisao za grčki Olimpijakos.

Inače, pre nego što su ga angažovali "kneževi" iz Monaka, nastupao je za Porto, argentinski Banfild i kolumbijski Envigado.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading