BAHAROVA ZVEZDA KREĆE PO SEDMU UZASTOPNU TITULU! Evo gde možete da gledate TV prenos derbija protiv Vojvodine!

Autor:

Sport

30.07.2023

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pod vođstvom novog trenera započinju odbranu šampionskog pehara.

BAHAROVA ZVEZDA KREĆE PO SEDMU UZASTOPNU TITULU! Evo gde možete da gledate TV prenos derbija protiv Vojvodine!

Foto: Starsport

Partijama u dosadašnjem delu priprema, Crvena zvezda je ulila strah mnogim evropskim klubovima, pa i Vojvodini koja će danas od 20 časova gostovati na Marakani.

Nekadašnji derbi između beogradskih i novosadskih crveno-belih, koji to odavno nije, otkako je šampion Srbije počeo dominaciju na domaćoj sceni, otvoriće sezonu na najvećem srpskom objektu, u kojoj četa Baraka Bahara juri sedmu uzastopnu titulu!

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 20 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport Premium 1.

Republika

Foto: Starsport

Piter Olajinka i Žan Filip Kraso

Srpski prvak dočekuje ovaj duel na krilima ubedljive pobede protiv Fiorentine od 5:0, u kojoj su Baharovi izabranici pokazali da prethodnih šest uzastopnih pobeda u pripremnim mečevima nisu bili slučajnost, te su posle "generalke" dodali i sedmu "recku" rivala kojima su uzimali meru.

Nasuprot Beograđanima, Vojvodina je loše otvorila sezonu, budući da je na startu druge runde kvalifikacija za Ligu konferencija, poražena u Nikoziji od APOEL-a, pa će na "Karađorđu" morati da nadoknadi zaostatak sa Kipra.

Pravdu u večerašnjem meču deliće Aleksandar Živković, dok će mu pomagati Marko Đuričić i Nikola Antić, četvrti sudija je Andrija Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading