MEGAPREOKRET NA MARAKANI! Bahar ga prvo PRECRTAO, a sada je POTPISAO novi UGOVOR!

Autor:

Sport

28.07.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će produžiti saradnju sa mladim ofanzivcem.

MEGAPREOKRET NA MARAKANI! Bahar ga prvo PRECRTAO, a sada je POTPISAO novi UGOVOR!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je produžio ugovor sa mladim reprezentativcem Srbije Nikolom Kneževićem do juna 2027. godine.

Talentovani ofanzivac se priključio treninzima Baraka Bahara pred početak priprema i zadužio dres sa brojem 41.

- Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom u kom sam ponikao. Zaista sam srećan što sam ovde, i želim da se što pre nametnem u prvom timu i dobijem priliku da debitujem, a zatim i da imam što više dobrih utakmica. Atmosfera je odlična, družimo se, poštujemo i mislim da se to vidi i na terenu, s obzirom na to da Zvezda igra sjajno. Svi moji snovi su vezani za Zvezdu, ali idem korak po korak. Prethodnih šest meseci sam proveo u Napretku, smatram da sam zreliji nego što sam bio i spremniji za izazove koje sa sobom nosi Zvezdin prvi tim. Pozitivna trema je prisutna, ali navikao sam na sve to i znam kako da se nosim sa pritiskom - rekao je Knežević za klupski sajt.

Foto: Instagram.com/Nikola Knežević

Nikola Knežević

Knežević je rođen 10. marta 2003. godine u Zemunu i prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde.

Okitio se titulom Omladinske lige Srbije u kojoj je postigao 21 pogodak. Kalio se potom u Grafičaru gde je upisao 50 utakmica i 11 golova, a zatim i u Napretku gde je nastupio na 16 utakmica.

Prošao je i sve mlađe kategorije selekcije Srbije, a najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera.

Podsetimo da je poslednjeg junskog dana šef struke crveno-belih Bahar precrtao mladog ofanzivca, ali su na Marakani ipak odlučili da mu pruže novu šansu i potpišu ugovor sa Kneževićem na još četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading