STRAŠAN DERBI! Lazetić izneo utiske posle ŠOKANTNOG remija sa Partizanom!

Autor:

Sport

29.07.2023

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener superligaša sa severa Srbije podvukao da oba tima imaju za čime da žale.

STRAŠAN DERBI! Lazetić izneo utiske posle ŠOKANTNOG remija sa Partizanom!

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je da je u Bačkoj Topoli odigran sjajan derbi meč 1. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Topolčani su u poslednjim momentima utakmice uspeli da izbegnu poraz protiv Partizana, golom Stojića za konačnih 3:3.

GROBARI, HVALA I NIŠTA NE BRINITE: Oglasio se Duljaj posle hladnog tuša u Bačkoj Topoli - "Ono pravo tek dolazi!"

Teško pitanje, zadovoljan sam jer smo odigrali vrhunsku utakmicu i nismo izgubili. Imali smo sve, ali i Partizan je imao penal i bio je spektakl, a čestitam partizanu na odličnoj utakmici i ovo nam je terbalo da se vratimo i da damo gol, a bod kao bod manje više i značiće nam ovo za ubuduće - rekao je Lazetić, a potom je dodao da je osobina njegovih izabranika da se nikada ne predaju:

- Sigurno, probaćemo još više da radimo, primili smo golove iz grešaka i da ih smanjimo i da u završnici budemo bolji. Teško je igrati sa Partizanom i kada se povede je teško da se iskontroliše jer oni i na karakter i kvalitet pogađaju sa 20 metara, staršna utakmica, a Partizanu želim sve najbolje osim kada igra sa nama i momcima čestitam još jednom - istakao je šef struke važećeg viceprvaka naše zemlje.

TSC u 2. rundi gostuje Radničkom u Nišu, dok će "parni valjak" odigrati još jedan derbi, ovoga puta protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading