"BOMBA" U SRPSKOM FUDBALU: Vraća se Sejduba Suma!

Autor:

Sport

29.07.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Partizana blizu povratka.

"BOMBA" U SRPSKOM FUDBALU: Vraća se Sejduba Suma!

Foto: Starsport

Sejduba Suma

Fudbalski klub Novi Pazar je blizu transfera koji bi uzburkao strasti u srpskom fudbalu, pošto su Pazarci zainteresovani da u svojim redovima vide Sejdubu Sumu, nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Kako prenosi "Meridiansport", Novi Pazar je napravio prvi kontakt sa vezistom iz Gvineje, a odgovor omalenog veziste se očekuje u narednih 48 sati. Nema sumnje da bi ovo bilo veliko pojačanje za tim sa jugo-zapada Srbije.

Suma je evropsku karijeru započeo u ekipi slovačke Nitre, odakle se preselio u Slovan iz Bratislave, čiji je dres nosio u čak četiri sezone. Usledio je transfer u Beograd, a dres Partizana je nosio od 2017. do 2021. godine, sa izuzetkom sezone 2018/19, kada je bio na pozajmici u izraelskom Makabiju iz Haife.

Foto: Starsport

Sejduba Suma u dresu Partizana

Za crno-bele je ukupno odigrao 78 utakmica, a za to vreme se 19 puta upisao u listru strelaca. Nakon toga je usledio transfer u ekipu Al Kuvajta.

Videćemo kroz dva dana da li će se Sejduba Suma vratiti u evropski fudbal, a njegov dolazak u tim Novog Pazara bi zasigurno uticao i na ambicije ovog kluba u predstojećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading