LEONTINA SE PREPOLOVILA: Pevačica okrenula novi list, skinula čak 20 kilograma!

Autor:

Zabava

02.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo godina borila se sa viškom kilograma.

LEONTINA SE PREPOLOVILA: Pevačica okrenula novi list, skinula čak 20 kilograma!

Foto: Tanjug/Predrag Mitić

Pevačica Leontina Vukomanović, iznenadila je sve svoje fanove fantastičnim rezultatima svoje dijete. Iako je poznata po svojoj fatalnoj plavoj kosi i senzualnim oblinama, Leontina je odlučila da se suoči sa svojim viškom kilograma i preokrene svoj život.

Nakon trudnoće, Leontina se dugo borila sa viškom kilograma, ali kada je pristala da se posveti novom načinu ishrane i redovnim treninzima, rezultati su bili više nego impresivni. Pevačica je uspela da smrša čak 20 kilograma, i to bez rigorozne dijete, kako prenosi Gloria. 

Po savetu nutricioniste, Leontina je izbacila sve prerađene šećere, pecivo i gazirane sokove iz svoje ishrane. Umesto toga, svoje obroke bazira na svežem povrću, voću i nemasnom mesu poput piletine i ribe. Ova promena u ishrani je bila ključna za postizanje njenog neverovatnog gubitka kilograma.

Republika

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Leontina

Ali to nije sve! Pored promene ishrane, Leontina je morala i da se posveti redovnom vežbanju. Sa disciplinom i upornošću, pevačica je započela redovne treninge, unosila dovoljne količine vode u organizam i rezultati su bili zapanjujući. Masti su se topile, a Leontina je postajala sve vitkija i zanosnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading