HTELA DA SE VRATI U ŠKOLSKE DANE, A IZGLEDA KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE! Glumica provokativnim izdanjem izazvala KOLAPS na društvenim mrežema!

Autor:

Zabava

01.11.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić ne prestaje danima da šokira javnost.

HTELA DA SE VRATI U ŠKOLSKE DANE, A IZGLEDA KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE! Glumica provokativnim izdanjem izazvala KOLAPS na društvenim mrežema!

Foto: Instagram.com

Atraktivna glumica Ivana Dudić danima ne prestaje da intrigira javnost svojim obajavama na Instagramu. Šta god da objavi, to izazove bum, a svi se slažu sa jednim, a to je da je Ivana prava bomba.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Dudić za Noć veštica

Naime, Dudićka je sada na svom Instagram profilu okačila snimak i fotografije te sa svima podelila u šta se maskirala na Dan veštica.

- Što bi moja najbolja drugarica Britni rekla "hit me baby one more time" - napisala je Ivana ispod fotografije na kojoj je bila obučena kao atraktivna studentkinja, a ispod tih fotografija su se samo nizali komentari:

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Dudić

- "Koliko si atraktivna da boli", "Obožavam ovu ženu", "Kakva riba, grmiš", "Zanosna studentkinja", "Prava pornićarka" - bili su samo neki od komentara.

Inače, Dudićka voli da izaziva, te je nedavno objavila slike kako ulicom šeta gola bez majice, dok je dole imala pantalone. 

Šta vi nosite u džepu? - pitala je Ivana.

Dok su jedni odgovarali na Ivanino pitanje, drugi su komentarisali izgled glumice i govorili joj koliko je atraktivna, čega je i sama svesna.

Republika

Foto: instagram.com/dudicivana

Ivana Dudić

Glumica Ivana Dudić je trenutno jedna od najtraženijih mlađih glumica kod nas, a malo ko zna da je pre glume imala drugo zanimanje. 

Podsećamo, da se Ivana pre nego što se upisala na Fakultet dramskih umetnosti bavila neobičnim poslom, a ljubav prema njemu nasledila je od oca - poznatog mađionmičara Dragoslava Dudića Dudinija. On ju je opčinio ovim zanatom i pokazivao joj sve trikove, te se tako glumica od sedme godine bavila scenskom magijom. Već sa devet godina postala je vicešampionka Balkana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading