NAPADNUTA JOVANA JEREMIĆ: Hitno alarmirala POLICIJU, kamere sve zabeležile!

Autor:

Zabava

01.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka za Republiku otkrila kako je došlo do napada!

NAPADNUTA JOVANA JEREMIĆ: Hitno alarmirala POLICIJU, kamere sve zabeležile!

Foto: Nebojša Mandić, Shutterstock

Mural sa likom popularne voditeljke Jovane Jeremić nedavno je premešten, a danas je i napadnut, zbog čega se ona hitno oglasila za Republiku i otkrila nam šta se desilo. Kako je ispričala za naš portal, Jovana je alarmirala i nadležne organe.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mural Jovane Jeremić

- Mural nije uništen, ali napadnut. Sve je snimljeno na kamerama, prosleđeno policiji, uskoro će se saznati ko su počinioci, ko je nalogodavac. To je urađeno na privatnoj svojini, ovo nije zid koji pripada ulici, ovo je naš zid. Zid našeg prolaza, to je privatni zid, ja sam to platila. To je moja lična imovina koju sam platila 200.000 evra!

- Policija već uveliko traga za njima! Neko je plaćen za to. Šta da kažem kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni? - poručila je voditeljka za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Jovana nam je nedavno otkrila i zbog čega je mural premešten.

Nije bilo nikakvih problema, znam čoveka na čijoj zgradi je naslikan mural prvobitno, pijemo kafu svaki dan. To nije naše vlasništvo, pa smo se dogovorili samo da ga premestimo na drugu zgradu. Sada je kod moje zgrade. Nisam ja kriva, taj ko je naslikao nije znao da ne sme tu da crta - rekla je voditeljka "Novog vikend jutra" na Pinku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading