PRVA ŽENA IGORA JURIĆA POSTALA JE ATRAKTIVNA CRNKA: Razveli su se NAKON tragedije, nije je bilo nigde, a onda je stigla JEDNA FOTOGRAFIJA (FOTO)

Autor:

Lifestyle

01.11.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrti ćerke Tijane, Igor i Mirjana su se razveli.

PRVA ŽENA IGORA JURIĆA POSTALA JE ATRAKTIVNA CRNKA: Razveli su se NAKON tragedije, nije je bilo nigde, a onda je stigla JEDNA FOTOGRAFIJA (FOTO)

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Igor Jurić, nekadašnji fudbaler, pravnik i današnji osnivač Fondacije Tijana Jurić, javnosti je postao poznat nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu. Dolazi iz Subotice, a tu počinje karijeru kao fudbalski trener. Odlazi u inostranstvo da je nastavi. Nakon nestanka ćerke Tijane 2014. godine vraća se u državu, a njeno telo pronađeno je posle 12 dana potrage. Za ubistvo optužen je mesar Dragan Đurić iz Surčina.

Godinu dana kasnije on osniva Fondaciju koja nosi naziv njegove preminule ćerke i počinje da se bavi zaštitom dece. Ukazuje na moguće propuste, apeluje na roditelje da kontrolišu decu na društvenim mrežama, a direktnu pomoć pruža i deci, te drži brojna predavanja na temu zlostavljanja putem Interneta.

Njegova bivša supruga Mirjana, isto kao i on ostala je upamćena kao veliki borac o čemu je više puta i govorio. Mirjana ima 50 godina, vršnjaci su i zajedno su išli u školu. Mirjana i Igor pored Tijane imaju i ćerku Sašku.  Kada su se razveli on je uplovio u vezu sa nevenčanom suprugom pokojnog Olivera Ivanovića, Milenom. Navodi se da su oni u vezi već više od dve godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Сашка (@saskajuric)

Na fotografijama koje su obišle društvene mreže kada je Tijana nestala, njena majka imala je kratku crnu kosu. Danas, godinama nakon tog tužnog dana Mirjana je bila prinuđena da krene napred, a fizički se znatno promenila. Pustila je kosu i veselo je pozirala na fotografiji povodom pedesetog rođendana koji je proslavila nekoliko meseci ranije. Sliku je tada ponosno objavila starija ćerka Saška.

Foto: Instagram/saskajuric

Ovako Mirjana Jurić izgleda danas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading