AKO VAS JE PARTNER PREVARIO, REĆI ĆE JEDNU OD OVIH ŠEST REČENICA: Budite pažljive i na vreme uočite PRELJUBNIKE

Autor:

Lifestyle

29.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratite pažnju na sledeće rečenice!

AKO VAS JE PARTNER PREVARIO, REĆI ĆE JEDNU OD OVIH ŠEST REČENICA: Budite pažljive i na vreme uočite PRELJUBNIKE

Foto: shutterstock

Piće koje onesposobljava odnose

Razlozi za prevaru mogu biti mnogobrojni. Dok neki tvrde da opravdanje za prevaru ne postoji, drugi ipak smatraju da muškarac koji ne pruža dovoljno pažnje ili žena koja ne ispunjava neka očekivanja je dovoljno da se načini prevara. Pak, ovde govorimo o muškarcima koji varaju. Često, oni koji žale, izgovore rečenice koje protumačimo kao trenutno neraspoloženje, a zapravo izražavaju tugu zbog onoga što su počinili, indirektno ili pak direktno.

Međutim, evo nekih uobičajenih rečenica koje muškarci ponekad koriste kad varaju:

- Voleo bih da provodim više vremena kod kuće - često oni koji su varali imaju potrebu da se "ušuškaju" i ne izlaze iz kuće dok ih sramota ne prođe.

- To se dogodilo slučajno, nisam nameravao da varam - obično oni koji jednom prevare opet će, ali nekada je moguća istinska promena i da ovo je direktno priznanje.
- Trebao mi je neki beg od posla - ovo je već velika laž. Da li to znači da će se svaki životni stres završavati prevarom? 
- Ne osećam se voljeno - obično se pravda, a da ni ne znate.
 - Mislio sam da nećes saznati - to onda znači da sve što je skriveno od vas je i opravdano i dopušteno.
- To se dogodilo dok sam bio pijan - takođe, još samo jedno opravdanje. Kako se kaže "ono što trezan misli, pijan govori", a često i radi.

Foto: Shutterstock

Šta govore muškarci koji varaju ili su prevarili ženu

Važno je napomenuti da nijedan od ovih izgovora ne opravdava varanje. Ako muškarac oseća nezadovoljstvo u vezi ili ima potrebu za promenom, bolje je da otvoreno razgovara sa svojom partnerkom i pokuša da reši probleme umesto da vara. Pak sve ove rečenice, pogotovo one koje nisu direktno u vezi sa prevarom, ne moraju baš uvek uključivati opciju da se ista dogodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading