MUŠKARCI VODITE RAČUNA: Žene koje NISU verne u braku i vezi ovo rade tokom INTIMNOG ODNOSA

Autor:

Lifestyle

23.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratite pažnju na sledeće tri stvari koje žena radi dok je u krevetu sa vama.

MUŠKARCI VODITE RAČUNA: Žene koje NISU verne u braku i vezi ovo rade tokom INTIMNOG ODNOSA

Foto: shutterstock

Zašto muškarci varaju

Nije lako priznati prevaru i verovati da druga strana radi nešto "nedozvoljeno" pogotovo kada očekujete da vam ljubavna veza ili brak opstane. Tokom intimnog odnosa moguće je otkriti znake koji ukazuju na to da vam žena nije verna. Ipak, važno je napomenuti da ne bi trebalo da donosite zaključke na osnovu samo jednog znaka ili ponašanja. Evo nekoliko stvari koje biste mogli primetiti tokom se*sualnog odnosa, a koje mogu ukazati na prevaru:

1. Drugačije se ponaša tokom intimnog odnosa

Ne želi da radi određene stvari kao pre, sve ređe imate odnose, izgleda kao da je "naterana" na to...Sve to može ukazivati da žena više nije tako zainteresovana za odnos kao pre. Ipak, to ne mora momentalno da znači da je reč o prevari već o lošem periodu u životu.

Foto: Shutterstock

Kako prepoznati da vas žena vara

2. Telefon

Ako joj tokom intimnog odnosa oči "beže" ka telefonu, kao da sve vreme strepi da li će primiti poziv ili poruku, to je već "crvena zastavica". Uglavnom žene koje varaju i pre i nakon vođenja ljubavi "hvataju" se za telefon kako bi proverile poštu, a često se kriju od partnera i tajno komuniciraju.

3.Pogled

Osećate da se promenila, a to i vidite. Tokom intimnog odnosa skriva pogled, često vas ni ne gleda, a nema nimalo onog žara kao pre. Stvarate utisak da joj je dosadno, a što je najgore ovo nije prvi intiman odnos da to radi.

Takođe, drastična promena u ponašanju, promena interesovanja i nedostatak intimnosti može biti znak nezainteresovanosti za trenutnog partnera.

Važno je napomenuti da samo ovi znaci ne moraju nužno ukazivati na prevaru. Postoji mnogo razloga zbog kojih se neko može promeniti u vezi ili tokom se*sa. Komunikacija je ključna. Ako imate sumnje ili brige, najbolje je da razgovarate sa partnerkom otvoreno i iskreno kako biste razjasnili situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading