NAKON 12 GODINA CELIBATA PRVI OSEĆAJ OBUZME: Gledala je šta rade drugarice, pa VEŽBALA ovako - na jedno se jedva navikla!

Autor:

Lifestyle

18.10.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je upoznala jednu ženu obećala je da će se uzdržavati od intimnih odnosa.

NAKON 12 GODINA CELIBATA PRVI OSEĆAJ OBUZME: Gledala je šta rade drugarice, pa VEŽBALA ovako - na jedno se jedva navikla!

Foto: Instagram/julietteherrera_

Dzulijet Herera

Džulijet Herera (37) iz Australije upoznala je jednu ženu na putovanju u Indiji i obećala da će se uzdržavati od intimnih odnosa. Inače, Džulijet je postala poznata kada se pojavila u rijaliti šouu "Neženja".

- To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, hršćanku. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam drogu i da pijem, suzdržavam se od polnih odnosa i potpuno promenim svoj karakter - rekla je ona i prisetila se kako su momci reagovali kada je rekla da ne želi odnose:

- Kad bih momcima rekla da ništa od odnosa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: "O Bože, zašto me niko ne čeka? Zar nisam dovoljno dobra?". Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata.

Foto: Instagram/julietteherrera_

Džulijet Herera devojka koja je 12 godina imala intimne odnose

Kada je pronašla momka zapitala se da li će odnos nakon 12 godina biti bolan.

- Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je da se naviknem na odnos nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi. Morala sam da tražim savete od prijatelja i da gledam sadržaj za odrasle kako bih bila mentalno spremna da ponovo budem gola - objasnila je i dodala je da je gledala drugarice koje su se snimale pa je tako vežbala na podu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading