NOVA VRUĆA POZA "MINĐUŠE" BAŠ OBEĆAVA! Čarolija nastupa za 5 minuta, muškarci će ovo VOLETI

Autor:

Lifestyle

07.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poza minđuše pruža zadovoljstvo u krevetu, ako želite veće uživanje isprobajte je na sledeći način.

NOVA VRUĆA POZA "MINĐUŠE" BAŠ OBEĆAVA! Čarolija nastupa za 5 minuta, muškarci će ovo VOLETI

Foto: shutterstock

Par u krevetu

Da biste postigli uživanje u intimnim odnosima pre nego što isprobate nešto novo važna je dobra komunikacija. Kada postoji dobra komunikacija među partnerima lakše ćete pristupiti nečemu novom u intimnim odnosima. Ako želite da začinite intimne odnose onda probajte sledeće - pozu "minđuše".

Sigurno se pitate kakve veze imaju minđuše sa intimnim odnosima. Ako pitate korisnike TikTok - a velike. Se*s u pozi minđuše je izuzetno hvaljen na pomenutoj društvenoj mreži. Ako želite da začinite svoj intimni život, onda pokušajte i probajte novu pozu.

Foto: Shuterstock

Poza minđuše za strastveniji intimni odnos

Nova poza zove se "minđuše", a podrazumeva da noge stavite pored partnerovog uha. Kada je reč o detaljima, partnerka leži na leđima sa ispruženim nogama u vazduhu i treba da postavi noge kod uha partnera. Ako želite malo veći užitak onda malo više podignete noge. Zapravo i ova poza povećava užitak, ali i zahteva mnogo veću fleksibilnost nego druge u intimnim odnosima. Zato, možda nećete uspeti  baš iz prvog puta, piše "My imperfect life".

Iako su se*solozi insistirali na tome da vrhunac ne bi trebao biti glavni fokus se*sualnog iskustva, ovaj potez pomoći će da lakše dođete do tog cilja. Oni koji su isprobali ovu pozu tvrde da je ovo potez zbog kog se magija desi za pet minuta. Da bi partnerki bilo lakše, može da stavi jastuk ispod kukova kako bi više uživala i opustila se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading