MUŽ JE POČEO JEDNO DA RADI U KREVETU, ONA SIGURNA DA JE VARA: Ova žena tvrdi da je to NEPOGREŠIV znak

Autor:

Lifestyle

06.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove promene u intimnim odnosima, ona je posumnjala da je suprug vara.

MUŽ JE POČEO JEDNO DA RADI U KREVETU, ONA SIGURNA DA JE VARA: Ova žena tvrdi da je to NEPOGREŠIV znak

Foto: shutterstock

Svađa para

Možda će se neko pronaći u ispovesti ove žene koja tvrdi da je suprug vara. Primetila je jednu promenu i to je podelila u ispovest za "Miror".

- Se*s s mojim mužem bio je redak u poslednjih nekoliko godina. To je tipičan scenario, imamo malu decu i oboje radimo zahtevne poslove. Tek sam krenula s tim, iako sam svesna da je nedostatak intimnosti veliki problem. Obično imamo odnos kada smo u toku noći sami ili kada popijemo nekoliko pića.  Međutim, u poslednje vreme moj suprug je više oduševljen se*som, što je u najmanju ruku zbunjujuće. Pretpostavljam da je to dobar znak, ali zamerila sam mu jer kao da samo nastavlja tamo gde je stao bez ičega između - bez romantike i truda što se veze tiče - objašnjava ona i dodaje:

- Ovaj novi entuzijazam me takođe podstakao na razmišljanje zašto je odjednom tako zainteresovan? Ima li možda ljubavnicu? Samo mi je sumnjivo zašto se odjednom opet oseća tako raspoloženim. Imate li ideju šta da radim zbog ovoga? - pita se ona.

Foto: shutterstock

Žena je zbog intimnih odnosa pomislila da je muž vara

Savetnica joj objašnjava:

- Da, pre svega, nemojte pretpostavljati da ima aferu. Čini se kao veliki skok, a niste naveli nikakve druge razloge zašto tako mislite. Osim toga, ako nema vremena za odnos  s vama, malo je verovatno da ga ima s nekom drugom! Možda je, poput vas, shvatio da nedostatak intimnih odnosa treba rešiti pa je to ono što radi – samo nije razgovarao o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading