"NE MOGU DA GA GLEDAM ŽIVOG" Šok izjava PRETUČENE Nataše Šavije, objavila SKANDALOZNI snimak!

Autor:

Zabava

05.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija šokirala javnost!

"NE MOGU DA GA GLEDAM ŽIVOG" Šok izjava PRETUČENE Nataše Šavije, objavila SKANDALOZNI snimak!

Foto: Instagram.com

Starleta Nataša Šavija na Instagram profilu objavila je snimak koji je sve šokirao. Naime, starleta je objavila snimak iz restorana, a na poslužavniku je bio živ jastog, nakon čega je usledio i njen komentar. 

Foto: Informer TV

Nataša Šavija

 

Naime, Šavija je bila tužna, te istakla da nikada ne bi mogla da poruči jastoga da joj spreme, jer bi morali da ga ubiju. 

- Bože, jadan! Pa ne da ne bih mogla da ga naručim, da ga gledam živog i da ga ubiju, da bih ga ja pojela. Mislim da bih ga usvojila, samo da ne muči ovako, bar da nije živ - napisala je Šavija na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija Instagram

Podsetimo, Nataša Šavija je završila u bolnici pre nešto manje od dva meseca zbog povreda nakon incidenta sa Stefanom. Zbog ovih povreda, Nataša je nekoliko puta završila na operacionom stolu. Šavija je Karića optužila da joj je naneo povrede. Nakon što je proveo 30 dana u pritvoru, Stefan je pušten na slobodu. Ukoliko se dokaže da je Stefan naneo teške telesne povrede Nataši, preti mu kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading