DIGLA SEBI CENU POSLE SKANDALA S KARIĆEM: Šavija intiman snimak naplatila 3.000 evra!

Autor:

Zabava

29.09.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šavija je počela ovo da praktikuje kad je shvatila da može bolje da zaradi.

DIGLA SEBI CENU POSLE SKANDALA S KARIĆEM: Šavija intiman snimak naplatila 3.000 evra!

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija dobila je 3.000 evra za seksi klip koji je preko Onlyfans profila poslala muškarcu koji je uredno pitao za uslugu. Kako smo saznali, Šavija je digla cenu mesečne članarine na svom nalogu na pomenutoj platformi nakon skandala s bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji ju je brutalno pretukao, pa je na kraju morala na nekoliko operacija oka. 

- Šaviji se preko Onlyfansa javio muškarac s ponudom da joj za kratak klip prosledi na račun 3.000 evra. Na ovom sajtu postoji mogućnost dopisivanja sa svima koji se pretplate, pa Šavija nije mogla da odbije ponudu iako ovo nije ranije praktikovala. U pitanju je čovek iz inostranstva, njemu je poslala poseban video, koji ne može da se nađe na njenom sajtu i traje oko tri minuta. Poslao joj je novac pre nego što je ona video, a kad je skapirala da na ovaj način može bolje da zaradi, napisala je u opisu profila da nudi opciju četovanja i slanja materijala privatno - priča izvor.

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija

Inače, Šavija je nedavno izazvala haos u javnosti zbog izjave da je Stefanu Kariću oprostila batine iako se klela da će ga ganjati na sudu dok je živa.

- Samo da razjasnim situaciju između pomirenja Stefanovog oca Osmana i mene pošto je mnogima nejasno. Dakle, čovek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao niti nagovorio sina da me prebije, čak je rekao, da je bio prisutan, da ne bi dozvolio da dođe do bilo kakvog fizičkog obračuna između nas. Zato nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam s njim. Što se Karića tiče, oprostila sam mu batine jer bilo kakva mržnja samo meni šteti. Oprostila sam zbog sebe jer mi je bitniji mir nego da nekoga mrzim. On je naučio lekciju i tek će, a sud treba time da se bavi - objasnila je tada Nataša.

Foto: pink.rs

Stefan Karić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bole

30.09.2023 15:09

Kakvi topuzi mili boze.