ZVEZDA U MALERU, "DELIJE" U NEVERICI: Barak Bahar potvrdio da ne računa na JEDNOG OD NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

29.09.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za navijače crveno-belih.

ZVEZDA U MALERU, "DELIJE" U NEVERICI: Barak Bahar potvrdio da ne računa na JEDNOG OD NAJBOLJIH!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu igraju protiv Radničkog iz Niša meč desetog kola Superlige Srbije u kojem će tražiti izlaz iz mini-krize, pošto su zabeležili dva uzastopna poraza - od Čukaričkog i Mančester sitija. Da stvar bude još grđa, crveno-beli u sredu igraju možda i presudan meč protiv Jang Bojsa u grupnoj fazi Lige šampiona, ali, kako je otkrio trener Barak Bahar, bez najboljeg fudbalera u poslednjih nekoliko godina Aleksandra Kataija.

Katai je i dalje povređen. Nije trenirao sa ekipom i ima problem sa leđima. On je veoma važan igrač za ekipu, čekamo da se vrati, ali u ovom trenutku nije spreman - rekao je Barak Bahar na konferenciji za medije uoči utakmice s Nišlijama.

Foto: Starsport

PROBLEMI: Barak Bahar

Katai je u tekućoj sezoni proveo na terenu svega 12 minuta, i to u prethodnom kolu kada je na gostovanju na Banovom Brdu ušao sa klupe. Povredu leđa vuče još od priprema na Zlatiboru, konkretno kontrolne utakmice sa Borcem iz Banjaluke 29. juna, kada je prilikom postizanja gola načinio nezgodan pokret.

Popularni Magiko miljenik je navijača Crvene zvezde i jedan od najboljih fudbalera u novijoj istoriji kluba. U dva mandata na Marakani odigrao je ukupno 200 utakmica, postigao je 100 golova i dodao još 50 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading