NAVALI, NARODE: Oglasila se Zvezda oko prodaje karata za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

22.09.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće benefite ostvariće vlasnici Premijum sezonskih karata.

NAVALI, NARODE: Oglasila se Zvezda oko prodaje karata za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde porazom od Mančester sitija od 3:1 započeli su takmičenje u Ligi šampiona. Međutim, prava borba tek počinje pošto će crveno-beli igrati još i sa Jang bojsom i Lajpcigom, protiv kojih će tražiti šansu za evropsko proleće.

Naredni meč izabranici Baraka Bahara igraju protiv Jang bojsa 4. oktobra, što je bio povod da se klub oglasi saopštenjem oko prodaje paketa karata za Ligu šampiona. 

- Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava sve navijače da su paketi karata za Ligu šampiona pušteni u slobodnu prodaju, bez uslova članarine, te da ulaznice za mečeve najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja mogu obezbediti na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“, kao i onlajn putem - poručuju s Marakane i potom dodaju:

- Preostali kontigent paketa karata za Ligu šampiona je u onlajn prodaji kao i na blagajni stadiona, a svako će moći da kupi maksimalno četiri paketa, bez uslova članarine! I dalje za onlajn kupovinu paketa važe 500 dinara niže cene.

Najveće benefite ostvariće vlasnici Premijum sezonskih karata.

- Podsećamo sve crveno-bele navijače da je pored paketa za Ligu šampiona, u prodaji i dalje Premijum sezonska. Klub je doneo odluku da Premijum sezonska važi i za sve evropske utakmice Zvezde tokom proleća, što je još jedan benefit, pored posebne cene za obnovu sezonske naredne tamičarske godine i drugih prednosti koje ostvarujete. Premijum sezonsku kartu možete kupiti u Servisu za članstvo, kao i onlajn za koju važe 1.000 dinara niže cene - navode iz tabora šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading