STEFAN KARIĆ UPUTIO JAVNO IZVINJENJE PRETUČENOJ ŠAVIJI: Prekinuo tišinu, pa otkrio kompletnu istinu o stravičnom incidentu!

Autor:

Zabava

24.09.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić se javno obratio Nataši Šaviji, pa joj uputio izvinjenje.

STEFAN KARIĆ UPUTIO JAVNO IZVINJENJE PRETUČENOJ ŠAVIJI: Prekinuo tišinu, pa otkrio kompletnu istinu o stravičnom incidentu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić potpuno se povukao u medijsku ilegalu, nakon incidenta sa starletom, Natašom Šavijom, a danas je odlučio da prekine tišinu i progovori o suđenju, kao i novoj devojci, a on je ovu priliku iskoristio, kako bi se javno izvinio Šaviji zbog svega što se dogodilo.

Njegov otac nedavno je stupio u kontakt sa pretučenom starletom, a Stefan ističe da nije želeo komunikaciju sa Natašom, samo kako se ne bi nešto pogrešno protumačilo:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

- Odvikao sam se od kamera, prijalo mi je da budem izolovan od svega. Osman se angažovao oko svega, nadam se da će nastaviti i ove sezone i da će biti voditelj radija i u ovoj sezoni. On to vrlo dobro radi i nadam se da će nastaviti da radi to što voli. Verujem da nekima nedostajem, prija mi tempo života i uživam sad stvarno - kaže Stefan i dodaje:

- Posle svega ne želim da se podsećam i da se vraćam u neki užasan period. Mnogo sam toga preživeo i pretrpeo i videćemo sve na sudu i nadam se da će uskoro sve to početi. Imali ste priliku da vidite snimak i tu se vidi šta se sve dešavalo. Ne želim da prolazim kroz sve to i na Pink.rs možete svi da vidite. Smirile su se strasti, mi najbolje zn amo i čekamo da sud presudi pravedno i onako kako treba. Nisam osetio nikakvu neprijatnost. Nikad nisam imao situaciju da mi neko priđe i da mi kaže nešto. Niko mi ništa riužno nije rekao za četiri godine koliko sam u medijima aktivno - rekao je Stefan i dodao:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

- Svaki roditelj je na strani svog deteta, naravno da moj otac ne podržava nikakav vid nasilja. Naravno dam mi je zamerio što sam joj uzvratio šamar, nije dobro i nije normalno, ni džentlmenski. Ne opravdavam sebe nijednog trenutka, tako se desilo... Nije mi se nikad tako nešto nije desilo i naravno da se kajem što sam to uradio. Nisam imao nikakav kontakt s njom posle toga da se nešto pogrešno ne protumači. Ja joj se i ovom prilikom javno izvinjavam zbog svega što je bilo. Mi se znamo nekoliko godina unazad, videli smo se nekoliko puta i nismo bili u vezi. Prve godine kad smo se upoznali bili smo nešto neobavezno. Nisam znao da je takva u nekim situacijama, stiojim pri tome što se desilo - otkriva Karić i dodaje:

- Čekamo da dobijemo poziv za szd, možda i kroz nedelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo.... Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, video sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neke lajvove na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sdu, nemam čega da se plašim - rekao je bivši zadrugar i progovorio o novoj ljubavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Tanja

24.09.2023 21:12

Ovdje ću reći – svatko zaslužuje svoju sudbinu.