STANIJA POPTUNO GOLA NA TERASI HOTELA: Vrela starleta u jeku skandala završila kao od majke rođena, bacila gaćice (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta fotografijama, na kojima se skroz obnažila, napravila pometnju na društvenim mrežama.

STANIJA POPTUNO GOLA NA TERASI HOTELA: Vrela starleta u jeku skandala završila kao od majke rođena, bacila gaćice (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram

Starleta Stanija Dobrojević, koja se u jeku skandala s oženjenim verenikom Asminom Durdžićem sklonila u Kinu da bi se distancirala od svega i dobro razmislila o budućnosti, nastavila je s uobičajenim aktivnostima i objavama na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin/Instagram

Stanija Dobrojević na terasi luksuznog hotela kao od majke rođena

Naime, ona često kači fotografije na kojima je obnažena, ističući svoje obline, a sada se slikala potpuno gola na terasi luksuznog hotela, dok joj je Asmin, s kojim je, uprkos svemu, ostala u kontaktu, uputio jasnu podršku.

- To, ljubavi, samo ih rokaj! Volim te baš takvu - poručio je Durdžić, koji očigledno čini sve da mu se Dobrojevićka vrati.

Stanija je, inače, bila ogrnuta belim čaršavom, kojim pak njeni najintimniji delovi tela nisu bili baš potpuno prekriveni. To je izazvalo mnoštvo komentara i komplimenata, a niz provokativnih slika za samo tri sata od objavljivanja imao je više od 32.000 lajkova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika

13.09.2023 07:08

I sta je sada tu cudno. Zena se celog zivota slika bez odece, pokazuje nam silikonsku zadnjicu i grudi. Muskarci balave nad vestacima a ona zaradjuje pare. Da nema najvise tih sa najnizim porivima ne bi bilo ni nje. Ali sto prostiji svet, to bazicni instinkti vladaju. Cudna mi cuda, ona sa ozenjenim? Pa ovde se vise ne zna ni ko pije ni ko placa takve su moralne kocnice ljdi ovde.