NOVA DEVOJKA STEFANA KARIĆA: Objavio srećne vesti, pa progovorio o SVADBI!

Autor:

Zabava

24.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić otvorio dušu o novoj devojci.

NOVA DEVOJKA STEFANA KARIĆA: Objavio srećne vesti, pa progovorio o SVADBI!

Foto: Instagram.com printscreen

Bivši zadrugar Stefan Karić u velikoj ispovesti za Pink progovorio je o gorućim temama, a između ostalog i o novoj devojci. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić slike

 

Poznato je da nakon izlaska iz pritvora, Karić nije objavljivao ništa o novoj devojci, a sada je priznao da je zaljubljen i da uživa u novoj romansi, koju će čuvati daleko od očiju javnosti. Ističe da se veza desila sasvim spontano, te ne može sa sigurnošću da kaže da li je vreme za ,,ludi kamen"

Foto: pink.rs

Stefan Karić

 

- Čuvam devojku samo za sebe i mislim da je to današnja sreća. Verujte mi da ću se dobro kriti sada. Dosta mi je štetilo do sada što sam bio u meidjima sa devojkama. S obzirom na to da mi se ova veza desila spontano ne mogu da kažem da li je ludi kamen brzo ili daleko. Uživamo, spontani smo i videćemo. Ona nije deo javnog sveta - kaže Karić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veki

24.09.2023 18:06

Decko,najpre morasbu vizu pa onda se zeni

Tanja

24.09.2023 20:35

Ne postoji takva djevojka ovoje jos edna laz. Njema zena koja bi bila sa takav folirant I lazov.Vuk kožu mijenja, ali karakter ne.