DA LI STE ČULI ZA "Y" POZU? Veoma je slična jednoj POPULARNOJ ali je užitak pet puta veći, probajte je još večeras!

Autor: M.O.

Lifestyle

12.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što vam je potrebno jeste malo snage u rukama!

DA LI STE ČULI ZA "Y" POZU? Veoma je slična jednoj POPULARNOJ ali je užitak pet puta veći, probajte je još večeras!

Foto: shutterstock

Seks

Ako vam je ponestalo inspiracije za ljubavne igrice, ovaj položaj u krevetu će vam biti pravo osveženje! 

Jednostavan položaj obećava duboku penetraciju i mnogo užitka. Jedina stvar koja vam treba je dovoljna količina snage gornjeg dela tela i zdrav donji deo leđa.

Za ovu pozu vam je potrebno "malko" snage u rukama! 

Za ovaj jedinstven položaj u seksu, potrebna vam je snaga u gornjem delu tela i zdrav donji deo leđa. Ako ste u dovoljnoj formi da se potrudite - mnogo je razloga zašto bi baš trebalo. 

Republika

Foto: Shutterstock

Nova poza u krevetu će začiniti sve strasti!

 

Za one koji nikad nisu čuli za pozu u stilu "Y", postoji razlog zašto nosi to ime. To je zato što bi se vaša tela trebalo da spoje u obliku slova "Y". Da bi se to moglo dogoditi, partner mora biti na vrhu i iza. U međuvremenu, partnerka mora da je licem okrenuta prema dole pre nego što se postavi na način da joj glava i torzo vise preko stranice kreveta.

U ovom položaju, takođe treba biti okrenut prema podu, a ruke spustiti prema dole, jer ruke služe kao potpora, sve vreme. 

Ovo je veoma važno jer sprečava pomeranje za vreme penetracije. Bitno je da se partner postavi tako da je njegov torzo iznad ruba kreveta i da bude postavljen iznad partnerke. 

Poduprećete se tako što će on koristiti svoje ruke i imaće potporu leđa.Njegov torzo treba biti u vazduhu, ali će im kukovi biti u savršenom položaju za penetraciju. 

Partner takođe može da koristi stranu kreveta da se podupre ili može koristiti bokove partnera/ke. Ako ste ljubitelj "doggy" položaja, vrlo je moguće da će vam i ovaj biti među omiljenim. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading