OVO PRAVI MAGIJU U KREVETU: Iako vam neće biti dobro u jednom periodu, UŽIVANJE je kasnije zagarantovano!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se teško odlučuju za ovaj način uzdržavanja.

OVO PRAVI MAGIJU U KREVETU: Iako vam neće biti dobro u jednom periodu, UŽIVANJE je kasnije zagarantovano!

Foto: shutterstock

Da li ste čuli za seksualno autofagiju? Iako vam možda zvuči poznato, to nije klasičan celibat

Za razliku od celibata, seks autofagija (post) je kratak odmor od seksualne intimnosti, koji se odvija u unapred određenom vremenskom periodu.

Stručnjakinja za seksualno zdravlje i seks ekspertkinja Trejsi Kouts tvrdi da seks post može da dovede do mnogo većeg sekusalnog užitka.

- Za mnoge parove može postojati veliki stres oko seksualnog odnosa jer ne osećaju intimnost koja bi trebalo da bude ukorenjena u iskustvu. Namerno uzdržavanje od seksa tokom dužeg vremenskog perioda bi moglo ne samo da pomogne da se ponovo razbukta njihova seksualna iskra, već i da poboljša njihov intimni odnos -  kaže.

Republika

Foto: Shutterstock

Seks autofagija može da vam popravi vaš ljubavni život

 

 

Ona tvrdi da ovakav pristup pomaže i u poboljšanju komunikacije!

- Mnogi parovi se kriju iza seksa i tako sprečavaju da postignu pravu intimu sa svojim partnerom. Na taj način izbegavaju otvorenu komunikaciju u vezi i šansu da zaista upoznaju svog partnera - rekla je.

Pauza koju ste zajedno isplanirali sa partnerom može da rezultira povezanijim i prijatnjijim seksom, a upoznavanje partnera na još dubljem nivou, podstaćete čvršću intimnu vezu.

Tako da, iako vam je možda teško iskontrolisati strasti, ovo se isplati. 

Ako živite sa partnerom, pokušajte da produbiti vezu na drugim nivoima. Više razgovarajte otvoreno, pripremite male znakove pažnje za voljenu osobu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading