ŽENA ĆE VAS PREVARITI AKO U KREVETU RADI OVO: Same su priznale čime se služe, sve vam je ispred nosa, a ne vidite!

Autor:

Lifestyle

21.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci tvrde da ovako možete shvatiti da li će vas partnerka prevariti!

ŽENA ĆE VAS PREVARITI AKO U KREVETU RADI OVO: Same su priznale čime se služe, sve vam je ispred nosa, a ne vidite!

Foto: Shuterstock

Otkrivanje prevare prema sledećem istraživanju nikada nije bilo lakše. I dok se znakom preljube smatra neodgovaranje na poruke, zbunjenost, otuđenost od partnera i izbegavanje fizičkog kontakta, izgleda da nije samo to pokazatelj. Kako istraživači objašnjavaju, u krevetu možete primetiti da li vas žena vara. 

Sada, postoji logika koju podupire nauka za predviđanje nivoa odanosti vaše devojke ili žene. Prema autorima knjige "Human Female Orgasm As Evolved Signal", žene koje će varati svoje partnere imaju ovu posebnu seksualnu osobinu. Prema pomenutoj studiji, ako žena često glumi orgazam, veća je verovatnoća da će prevariti partnera, piše "Times of India".

Foto: shutterstock

Muškarac i žena u zanosu

Autori su sugerisali:

- Lažni orgazam bio je povezan sa ženskom prevarom i manjim zadovoljstvom muškaraca.

Očigledno, ne postoji veza između žena koje su imale ređe orgazame i više varale - zapravo, one koje su bile sklonije da glume vrhunac više varaju.

Istraživanje je sprovedeno na grupi studenata koji su bili u heteroseksualnim odnosima. 

Žene su pitali kada i koliko puta zapravo dožive orgazam. Dok su muškarci ispitivani koliko često misle da su njihove partnerke doživele vrhunac. Takođe, sve učesnice su ispitane jesu li ikada prevarile svog partnera te kolika je verovatnoća da će ih prevariti u budućnosti.

Foto: Shutterstock

Muškarac ljubi ženu u uho

Evo šta su žene rekle o svojim fantazijama:

- Imam tu čudnu fantaziju da se mazim u javnosti i ne smeta mi što me gledaju. Očigledno to nije moguće u Indiji, ali je sasvim izvodivo u zapadnim zemljama. Moj muž takođe zna za to i slaže se s tom idejom - Tara Pande, 28.

- Ja sam avanturista i volela bih da imam odnos sa partnerom na vrhu planine i to po hladnom vremenu - Ana, 25.

- Sviđa mi se film "Pedeset nijansi sive" i ne bih imala ništa protiv da me partner veže. Tražila sam neke igračke za odrasle na Internetu i našla mnogo zanimljivih - Rihant Dinga, 24.

- Ja želim nešto uobičajeno. Biti sa povezom na očima, rukama da me veže za krevet i onda zadovoljavanje. Nema ništa erotičnije od ovoga za mene. I da, svetla moraju biti ugašena - Snigda Behl, 32.

- Stimulacija klitorisa me jako uzbuđuje, ali ne mogu sama to učiniti duže od minuta. Ili me zabole ruke ili sam bez energije. Moja fantazija je da mi to radi partner - Tanvi Dhankhar, 25.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading