SIMULIRALI INTIMAN ODNOS PRED SVIMA? Poznati par ZAPREPASTIO sve, ona na ogradi, a on iza nje... (FOTO)

Autor:

Lifestyle

29.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Kejti pozira u zavodljivom kompletu čini se da ne nosi donji veš.

SIMULIRALI INTIMAN ODNOS PRED SVIMA? Poznati par ZAPREPASTIO sve, ona na ogradi, a on iza nje... (FOTO)

Foto: Prinstcreen/instagram/katie.dadzie

Britanski voditelj, pisac i muzičar Nik Nouls proslavio je 61. rođendan a u vezi sa je mlađom izabranicom Kejti koja je na Instagramu podelila nekoliko fotografija. Ipak, jedna slika je i te kako naišla na kritike i osude, a reč je o njihovoj zajedničkoj fotografiji. Mnogi misle da je previše intimna, zbog čega ne bi trebalo da se nađe na mrežama.

Na toj slici ona pozira u belom kompletu, provokativnom i izazovnom dok deluje da ne nosi veš, a Nik joj namešta korset.

Reč je o snimanju za kampanju jer se vide i drugi ljudi, ali na trenutak stvarno može da se protumači da je reč o simuliranju intimnih odnosa.

Foto: Instagram/ katie.dadzie

Kejti i Nik

- Srećan rođendan mojoj ljubavi i najboljem prijatelju i vereniku. Zbog tebe se stalnom smejem i toliko sam srećna što si u mom životu, pa možemo da nastavimo da pravimo lepe uspomene i pravimo specijalne fotke na kojima su mi oči zatvorene - napisala je ona u opisu fotografija koje je podelila.

Kasnije je podelila komentare mrženje koje je ova fotografija isprovocirala. Pisali su joj:

"Zašto bi želela da svi ovo vide? Toliko si očajna", "Ti si samo prolazna zabava za Nika Noulsa, nisi nikakva dama, već obina d***a", "Ovo stvarno niko ne želi da vidi. Ove stvari treba da ostanu u privatnom foto albumu", "Očigledno je žena željna slave", "Toliko si gladna pažnje da boli", "Meni je potpuno bizarno da neko ovom slikom čestita rođendan", "Mislim da je polemika nepotrebna - svima je jasno da ova fotografija mora da bude privatna", "Grozno i sramotno, za Boga miloga, sačuvajte ovaj prizor sami za sebe", "Imate li trunku dostojanstva", samo su neki u moru komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Dadzie (@katie.dadzie)

Njenom partneru je ovo bilo smešno, i objasnio je situaciju:

- Kada vaša verenica ima brend donjeg veša i traži od vas da joj poravnate kaiševe na fotografisanju - napisao je uz šokiran emotikon, piše "Blic žena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading