TRPELA JE OZBILJAN HEJT ZBOG LICA, A SADA POKAZALA KOLIKO SE PREPORODILA: Ovo je trik LUNE ĐOGANI za savršeno blistavu kožu (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

22.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog hormonskh promena tokom trudnoće posledice mogu biti vidljive i na licu.

TRPELA JE OZBILJAN HEJT ZBOG LICA, A SADA POKAZALA KOLIKO SE PREPORODILA: Ovo je trik LUNE ĐOGANI za savršeno blistavu kožu (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Luna Đogani uskoro će dobiti drugu devojčicu sa svojim partnerom. Kako telo prolazi kroz hormonske promene tako se i Luna namučila tokom prve trudnoće kada je u pitanju nega lica. Tada, lice joj je bilo u ožiljcima i bubuljicama, a ona to nikada nije krila već je javno podelila da je "nije sramota".

Inače, bubuljice u trudnoći javljaju se tokom prvog i drugog trimestra najčešće. Ako se ne pojave u prvom, manja je šansa da će se desiti kasnije u trudnoći. Glavni uzrok je porast nivoa hormona progesterona, piše "Rastimo zdravo".

Sada, u drugoj trudnoći njoj lice savršeno izgleda, a putem Instagram storija otkrila je u čemu je rešenje. Naime, Luna odlazi kod svog dermatologa na tretmane lica.

Kroz nekoliko storija nedavno je pokazala na koji način se neguje. Tretman na koji ide obuhvata masažu, masku, ultrazvučnu špatulu i led masku za regeneraciju i podmlađivanje. Ako je verovati društvenim mrežama Luna duži vremenski period koriste ovakve tretmane, a rezultati su očigledno tu.

Šta je ultrazvučna špatula?

To je savremena metoda koja održava kožu čistom jer taj aparat može da odstrani izumrle ćelije kao i nečistoće. Tretman je bezbolan, piše "Sože bjuti".

Led maska za lice

- Stručnjaci su iskoristili led svetla koja podstiču regeneraciju unutrašnjih slojeva kože. U zavisnosti od problema sa licem, birate boju led svetla koja vam treba. Oslobodiće vas svih vrsta akni, a posebno se preporučuje kod infekcija - napisala je na Instagramu kozmetičarka Zorica Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading