NEPROLAZNA POKER AVANTURA: MAXBET ODUŠEVLJAVA SPONZORSKIM UGOVORIMA!

Autor:

Sport

22.09.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali da je u aprilu ove godine MaxBet organizovao nezaboravnu poker seriju turnira sa ukupnim garantovanim nagradnim fondom od 4 miliona dinara?

NEPROLAZNA POKER AVANTURA: MAXBET ODUŠEVLJAVA SPONZORSKIM UGOVORIMA!

Foto: Privatna arhiva MaxBet-a

Ko je učestvovao na turniru? Igrači koji su poker igrali na MaxBet platformi, i to im je pored uzbuđenja igre, dalo šansu da zaigraju poker širom Evrope i osvoje velike nagrade i to sve o trošku MaxBet-a.

Evo o čemu se radi - u aprilu ove godine, MaxBet je organizovao uzbudljivu poker seriju turnira koja je trajala 15 dana, od 13. do 27. aprila, a učešće na ovim turnirima bilo je otvoreno za sve igrače registrovane na maxbet.rs koji su uplatili depozit na svoj nalog.

Foto: Privatna arhiva MaxBet-a

 

Ono što ove turnire čini jedinstvenim jeste nagradni fond vredan divljenja. Na kraju serije, prva tri igrača koja su sakupila najviše bodova, zajedno su osvojili sponzorske ugovore sa MaxBetom u sveukupnoj vrednosti od 30.000 evra za svoje nove poker avanture.

Sledi odlazak u Barselonu na EPT (European Poker Tour) koji je trajao od 27. avgusta do 1. septembra 2023. godine. Iz Barse se vraćaju sa odličnim rezultatima: bambus87 zauzeo je 99. mesto i osvojio 17.900 evra, Pepsi se pozicionirao na 144. poziciju sa zaradom od 13.450 evra, dok Ba nije imao toliko uspeha i plasirao se na 546. mesto bez dobitka.

Republika

Foto: Privatna arhiva MaxBet-a

 

Sva trojica su oduševljena svojim rezultatima i hrabrošću koju su pokazali, potvrđujući da se ispod ovih nickname-ova kriju prave poker legende koje su osvajale stolove širom Evrope! Uspeh je još veći ako se zna da je na turniru bilo ukupno 2120 ulaza i da su 99, 144. i 546. mesto zaista odlični rezultati. Njih trojicu čeka još jedna destinacija, a to je Prag!

Ali tu nije kraj MaxBet poker avanturama.

VAŠA POKER AVANTURA UPRAVO POČINJE JER PRUŽAMO I VAMA PRILIKU DA UČESTVUJETE I POBEĐUJETE NA SVETSKIM TURNIRIMA.

Početkom oktobra održaće se nova liga za Maltu. Ako ste baš vi poker entuzjasta, igrajte poker turnir na MaxBet platformi koja vam pored uzbuđenja, donosi i šansu da osvojite velike nagrade širom Evrope, i sve o trošku MaxBet-a.

MaxBet je vaš partner za velike pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading