MAREJ ZAPUŠIO USTA NOVAKOVIM KRITIČARIMA! Zbog OVOGA je Đoković BOLJI od Nadala i Federera!

Autor:

Sport

22.09.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac bez dlake na jeziku

MAREJ ZAPUŠIO USTA NOVAKOVIM KRITIČARIMA! Zbog OVOGA je Đoković BOLJI od Nadala i Federera!

Foto: Profimedia/Tanjug/AP

Osvajanjem rekordnog 24. grend slema na US Openu, Novak Đoković je potvrdio da bez konkurencije nosi epitet najboljeg ikada.

Takvo razmišljanje ima i njegov dugogodišnji prijatelj Endi Marej, koji je stavio tačku na rivalstvo "svete trojke" koju čine: Đoković-Rafael Nadal-Rodžer Federer.

Mnogi su nakon takmičenja u Njujorku ponovo pokrenuli ovu debatu ko je teniski GOAT, ali Britanac ne ostavlja prostora za takve nedoumice:

Republika

Foto: Ap photo

 

- Ono što je Novak Đoković postigao na US Openu i tokom cele godine je neverovatno, da fizički to i dalje radi sa 36 godina je vrlo impresivno. Motivacija i želja koju donosi zaista su neverovatni, ma briljantni. Rodžer i Rafa su imali duge karijere, ali nijedan od njih nije u ovoj fazi karijere igrao kao Novak tako konstantno - rekao je Endi Marej, koji je prve teniske korake načinio s Noletom.

Podsetimo, srpski teniser je posle osvajanja US Opena igrao za Dejvis kup reprezentaciju Srbije i potom je otkazao učešće na Lejver kupu kod Rodžera Federera u želji da se odmori. Naredni turnir na kome će igrati je tek krajem oktobra - u Parizu.

Inače, Marej je svojevremeno u najboljim danima od "velike trojke", napravio "veliku četvorku", kada je preuzeo primat na ATP listi i bio "kost u grlu" Novaku, Rafi i Rodžeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading