MORATE DA MU ODATE POŠTOVANJE! Amerikanac ZAGRMEO zbog Novaka!

Autor:

Sport

22.09.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder po broju ATP titula komentarisao Đokovićev podvig u Njujorku.

MORATE DA MU ODATE POŠTOVANJE! Amerikanac ZAGRMEO zbog Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Osvajanjem četvrtog US Opena i rekordnog 24. grend slema u karijeri, Novak Đoković je pomerio granicu i izjednačio se s legendarnom Margaret Kort.

Već na prvom turniru "velike četvorke" (Australijan Open, Rolan Garos, Vimbldon, US Open) u Melburnu početkom naredne godine, Nole ima priliku da postane apsolutni rekorder.

Ne želim ni da razmišljam da napustim tenis ili da razmišljam o kraju ako sam i dalje u vrhu igre. Verovatno ću razmisliti da to uradim, ako mladi momci počnu da me pobeđuju na grend slemovima u godinama koje dolaze - rekao je Đoković.

 

 

Ove Novakove reči je prokomentartisao Džimi Konors, nekadašnji prvi reket planete i čovek koji je osvojio rekordnih 109 titula u karijeri.

-  Govorimo o 36-godišnjem tipu koji je na naslovnim stranama. Sviđa mi se to što priča. Znate, dao je dobru izjavu. Kaže, ostajem dokle god ovi mladi momci ne žele da me pobede. Ostaće da igra i ne krivim ga, jer je dobar - rekao je Konors.

Sipao je pohvale za Srbina proslavljeni američki as.

- Znate, on radi na tome. On čini sve što može da bude najbolji. I zato smatram da sve što treba da uradite je da mu odate poštovanje, za sve što je u to uložio. I usput, on je na broju 24 - istakao je Džimi Konors.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading