NOVAKOVE REČI ŠOKIRALE JELENU! Ovako više NE MOŽEMO! Ovaj DETALJ promenio je život Đokovića!

Autor:

Sport

22.09.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena dugo čuvana tajna.

NOVAKOVE REČI ŠOKIRALE JELENU! Ovako više NE MOŽEMO! Ovaj DETALJ promenio je život Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Svojevremeno je veza Jelene i Novaka Đokovića bila na prekretnici, ali kada je supruga najboljeg tenisera ikada završila studije u Milanu, ukazalo im se više vremena da slobodne trenutke provode zajedno.

Tada je Novak Đoković već bio u ogromnom naletu i pokazivao da bi mogao da postane jedan od najboljih tenisera svih vremena. Njih dvoje su se preselili u Monako i tamo krenuli da žive zajedno.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - prisetila je Jelena Đoković prvih dana provedenih u "Kneževini".

Na njihovu žalost, veoma brzo su ukapirali da nisu ispunjeni srećom. Živeli su zajedno i planirali da se više posvete jedno drugom, ali je Jelena radila po ceo dan, a Novak je mnogo putovao zbog učešća na turnirima.

Foto: Tanjug/AP

 

Posle toga su shvatili da bi nešto moralo da se promeni, da dođu do rešenja kako da pronađu savršenu simbiozu i da provode vreme koje su toliko želeli zajedno.

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje - evocirala je Jelena uspomene na taj period.

Foto: Profimedia

 

Odavno se zna da je ideja da Jelena postane direktor Fondacije "Novak Đoković" spasila njihovu vezu, jer je ona tada krenula sa organizacijom humanitarnih akcija i maltene konstantno bila uz Novaka.

Sve se poklopilo s trenutkom kada je Đoković preuzeo primat na ATP listi, pa je nedug zatim ozvaničena i njihova veridba.

- Od sada ću Jelenu svima predstavljati kao verenicu i buduću suprugu… Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo - ispričao je tada Nole.

Ubrzo je njihova veza donela još jednu prelepu vest. Jelena je zatrudnela, a ubrzo je i mali Stefan došao na svet.

- Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio time da sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna - objavio je Novak najsrećniju vest u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading