UEFA ODLUČILA! Zvezdin fudbaler u konkurenciji za LEPOTICU prvog kola! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivac iz Bačkog Jarka napravio fenomenalan potez.

UEFA ODLUČILA! Zvezdin fudbaler u konkurenciji za LEPOTICU prvog kola! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom kolu Lige šampiona od Mančester sitija na Etihadu (1:3), ali nemaju za čim da žale.

Četa Baraka Bahara pružila je dostojan otpor prvaku Evrope i na poluvremenu vodila protiv najboljeg tima sveta, međutim, u nastavku je brzo primila dva gola od Hulijana Alvareza, a potom je Rodri stavio pečat na trijumf "građana".

I pored toga, na Marakani imaju makar malo razloga za zadovoljstvo, jer će potez njihovog ofanzivca Mirka Ivanića potencijalno biti nagrađen od strane UEFA.

Naime, Evropska kuća fudbala uvrstila je na oficijalnoj Tviter stranici Ivanićevu asistenciju kojom je "spakovao" gol Osmana Bukarija, među najlepše u premijernoj rundi najelitnijeg klupskog takmičenja.

Osim majstorije veziste iz Bačkog Jarka, tu je dodavanje Tetea kod pogotka Galatasaraja protiv Kopenhagena (2:2), takođe tu se našao i Portugalac Žoao Feliks koji je uposlio Levandovskog ubedljivoj pobedi Barselone protiv Antverpena (5:0).

Istakao se i Musijala koji je uputio asistenciju Gnabriju na derbiju prve runde između minhenskog Bajerna i Mančester junajteda, dok je dvostruki strelac za Porto Galeno imao i predivno dodavanje Taremiju za gol "zmajeva" protiv Šahtjora (3:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading