ŠOK PAPARACO: Uhvatili smo Deniz Dejm! Nakon stravičnih batina ne odvaja se od OVOG starijeg muškarca! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašli smo bivšu zadrugarku, nećete verovati ko joj pravi društvo.

ŠOK PAPARACO: Uhvatili smo Deniz Dejm! Nakon stravičnih batina ne odvaja se od OVOG starijeg muškarca! (FOTO)

Foto: E Stock

Kako je Republika ekskluzivno pisala, starleta Deniz Dejm, bivša učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga", brutalno je napadnuta, a zatim i pretučena zadobivši teške telesne povrede kada joj je povređena ruka, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar.

Nakon uznemirujućeg snimka iz bolnice koji je stigao na adresu naše redakcije, uspeli smo da stupimo u kontatkt sa krvnički pretučenom starletom, koja je u razgovoru za naš portal otkrila šta se tačno desilo prethodne večeri, ali i da je, pored oštećene ruke na koju je u Urgentnom centru stavljena mitela, zadobila i jezive povrede, kao i otvorene rane na nogama.

Republika

Foto: Republika

Deniz Dejm pretučena

- Otišla sam od drugara sa rođendana i pozvala taksi kako bih krenula kući. Dok sam čekala, prišao mi je jedan muškarac i pitao da li sam ja "ona iz Zadruge" i nastavio sa nepristojnim komentarima. Videla sam da ima društvo i tako su zajedno počeli da me komentarišu sa pogrdnim imenima. Kad sam mu rekla da prestane, postao je agresivan, počeo je da me vuče i kad sam se nekako odbranila, krenuo je da da me krvnički udara. Hvala Bogu, tu su bili neki ljudi u blizini i pomogli mi, odmah su pozvali policiju - otkriva nam Deniz.

Mi smo bivšu zadrugarku zetekli u jednom lokalu u Beogradu, a po svemu sudeći od povreda koje je zadobila još nije prošla jer Deniz Dejm i dalje nosi mitelu. Dejmova je došla na ručak u jedan restoran, gde joj je društvo pravio Vita Tarot. Njih dvoje su uživali u hrani, pići i razgovoru, a koliko smo ispratili dosta su se fotografisali i snimali za društvene mreže. 

Fotografije Deniz Dejm i Vite Tarota možete pogledati u galeriji i nastavku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.09.2023 15:16

Taj matorav ih je sve propustio kroz sake a moze deda da im bude