TRUDNOJ LUNI ĐOGANI HITNO POTREBNI LEKOVI: Uputila javnu MOLBU da joj se pomogne!

Autor:

Zabava

20.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani na Instagramu se hitno oglasila zbog lekova!

TRUDNOJ LUNI ĐOGANI HITNO POTREBNI LEKOVI: Uputila javnu MOLBU da joj se pomogne!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Bivša zadrugarka i rijaliti pobednica Luna Đogani čeka drugo dete sa svojim izabranikom i svakodnevno uživa u trudnoći, međutim, sada je veoma zabrinuta, pa je zamolila svoje fanove za pomoć.

Naime, Luna je na Instagram storiju podelila apel u kojem je zamolila da joj pratioci pomognu da nađe lek za svog psa, kojem je pogoršano zdravlje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Luna Đogani

 

- Da li neko zna ko se razume, gde možda u Srbiji možemo naći insulin za pse, tačnije Caninsulin? Rečeno je da se insulin za pse više ne proizvodi kod nas... . Hitno nam treba za našu Loli. Ili ako znate da ima negde kod vas preko. Hvala - napisala je Luna.

Inače, Lunin pas je već bio u lošem stanju i tada mu je opala dlaka.

Foto: Instagram.com

Luna Đogani Instagram

 

- Svi koji dobro vide i gledaju, prate mene i moj profil vide koliko ja ovog psa volim, čuvam i pazim! Ona je najvoljeniji pas. Trenutno ima taj problem, ali ona se leči i imaće opet dlaku kao nekad. Kada bi se svi ponašali prema ljudima i živim bićima, uličnim psima kao ja prema Loli, ovaj svet bi bio mnogo bolji. Umesto što pišete onakve laži, bolje idite pomozite nekom detetu, ili nahranite neko kuče na ulici. Pozdrav - poručila je Luna tada na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
As

21.08.2023 17:02

Pusite kurac